Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Osijek golovima Kneževića srušio Hajduk

Osijek - Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/19
01.05.2016.
u 16:54

Onih 1.900 navijača koji su ranije završili sa proslavom praznika rada i odlučilo riskirati da ne pokisnu do gole kože vidjelo je simultanku Josipa Kneževića u drugom djelu.

Osijek je u Gradskom vrtu slavio protiv Hajduka 2:1 (0:0). Prva je to pobjeda bijelo-plavih poslije pet kola u kojima nisu zabili niti jedan gol. 

Damiru Burić protiv Zorana Zekića ne ide pa ne ide. Šef struke Osijeka ostao je jedini trener u prvoj HNL uz Matjaža Keka kojeg Burić nije nadmudrio. Tri puta su se nalazili na suprotnim stranama, a ovo je druga pobjeda Osijekova trenera, uz remi na Poljudu. 

"Hajduku ćemo zabiti dva gola", najavio je već iziritiran neefikasnošću svojih napadača Zekić nakon poraza od Lokomotive u prošlom kolu. Riječ nije pregazio. Iako je ovo bila prilika dva suparnika odigraju revijalnu utakmicu, za gledatelje, jer Osijek je porazom Istre od Dinama osigurao opstanak, a ni Hajduku rezultat u Gradskom vrtu ništa nije donosio, sraz lišen svakog rezultatskog značaja, bio je 50. minuta lišen i svakog uzbuđenja. 

Igralo se čvrsto uz neshvatljiv višak nervoze. Razočaravajući prvi dio poslije kojeg je prevladavao dojam kako je za obje momčadi utakmica bila "nužno zlo", prva od još tri koje moraju odraditi do završetka prvenstva, u kojem je izostalo konkretne završnice, slika drugog dijela je bila bitno ljepša. I to zahvaljujući Osijeku, jer pomaka u Hajdukovoj igri nije bilo. 

Onih 1.900 navijača koji su ranije završili sa proslavom praznika rada i odlučilo riskirati da ne pokisnu do gole kože vidjelo je simultanku Josipa Kneževića u drugom djelu. Prvo u 50. sjajan pogodak iz voleja - a bio mu je to prvi povratnički gol za Osijek (posljednji je zabio u studenom 2009. netom prije nego što se otisnuo u Rusiju), ali i prvi Osijekov poslije čak 543 minute, a potom riješio utakmicu u 74. još jednim sjajnim pogotkom, ovaj puta glavom na asistenciju Grgića. Sušić je golom iz kaznenog udarca Hajduku vratio nadu, ali bilo je to premalo i prekasno.

>> Francuzi zainteresirani za Tina-Svena Sušića, gledali su ga u utakmici s Lokomotivom

Komentara 16

ZO
zoom
18:06 01.05.2016.

utakmicu treba poništiti jer je hajduk teško oštećen! dosuđen mu je samo 1 penal, a kako će hajduk pobijediti bez barem 3 penala! to je maslo mamića koji je potplatio suce da hajduku daju 1 bijedni penal po utakmici, a tako se ne može do pobjede! hehehe

GO
gospodin0208
17:37 01.05.2016.

očekujemo ostavku Zorana Zekića jer su protiv ovakvog protivnika zabili samo dva gola i pobijedili sa samo jednim pogotkom razlike

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:07 01.05.2016.

Jedan penal jednostavno nije dovoljan, trebalo bi hajdugu dosuditi barem tri, četiri. Ovo nema smisla, HNS mafija to namjerno radi, svi su protiv njih. Ne znam zašto hajdug za pobjedu dobije samo tri boda? Kriminal, što drugo reći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije