Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNIJE SE ISPRIČAO

Opet problemi: Livaja na udaru zbog statusa na Facebooku

'15.06.2013., Zagreb - Hrvatska nogometna U-20 reprezentacija otputovala na svjetsko prvenstvo u Tursku. Marko Livaja.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
20.04.2014.
u 17:55

- Dođite sa mnom u Hrvatsku, talijanski gadovi - napisao je Livaja na Facebooku, prenose talijanski mediji.

Marko Livaja ponovno je u problemima. Ovog puta hrvatski napadač na udaru javnosti se našao zbog statusa na Facebooku poslije domaćeg poraza Atalante 1:2 od Verone.

Livaja je igrao do 52. minute, a s terena je ispraćen gromoglasnim zvižducima domaćih navijača, koji su mu poručili neka se vrati u Hrvatsku. On im je na tu poruku odlučio odgovoriti preko društvene mreže.

- Dođite sa mnom u Hrvatsku, talijanski gadovi - napisao je Livaja, prenose talijanski mediji.

Nakon tog statusa uslijedilo je daljnje prepucavanje s navijačima Atalante, a čini se kako se boravak hrvatskog napadača u Bergamu bliži kraju.

Nekoliko sati kasnije Livaja se ispričao zbog statusa.

- Pišem ovih nekoliko redaka da bih se ispričao svima koji se osjećaju uvrijeđeni, ali izgubio sam glavu zbog uvreda na račun moje majke. Nekoliko rasista me je nazvalo i ciganom, a još su ozbiljnijim uvredama ciljali moju nacionalnost. Nadam se da neću ponovno reagirati na ovakav način, ali nadam se i da ću biti kritiziran samo za ono što pokazujem na terenu. Koristim ovu priliku da svima zaželim sretan Uskrs - ispričao se Livaja nekoliko sati kasnije preko Facebooka.

>> Kovačić odigrao čitavu utakmicu u slavlju Intera, peta pobjeda Milana zaredom

Ključne riječi

Komentara 6

RO
robertomaric88
13:52 20.04.2014.

Hrvatskog reprezentativca? Hahaha

BE
berija
13:53 20.04.2014.

ovaj tip ne bi trebao igrati za hrvatsku reprezentaciju, pa da je i najbolji na svijetu

Avatar štrumpf
štrumpf
21:17 20.04.2014.

Šta drugo reći neko "kreten" i to pokazuje kakav je čovjek kad ide vrijeđati Talijane a kod njih zarađuje za kruh i živi i sramoti reprezentaciju i HR nažalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije