Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO TU KOGA?

Opća tučnjava na utakmici mladih nogometaša u Rusiji

Tučnjava
Printscreen Youtube
21.09.2014.
u 14:09

Nakon što je sudac pokazao žuti karton, na terenu je došlo do opće tučnjave među ratobornim mladićima.

Nevjerojatne scene stižu iz Rusije sa susreta mlađih kategorija moskovskog Lokomotiva i Smolenska. Nakon što je sudac pokazao žuti karton, na terenu je došlo do opće tučnjave među ratobornim mladićima.

No, samo minutu kasnije utakmice je nastavljena kao da se ništa nije dogodilo. Valjda će čelništva klubova sankcionirati najagresivnije kako im slične stvari više ne bi pale na pamet.

>> Tučnjava navijača Brazila i Kolumbije, sudjelovao i predsjednikov sin

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:54 21.09.2014.

''Nevjerojatne scene stižu iz Rusije...''--- Pa takovih prizora ima gotovo na svakoj nogometnoj utakmici bilo gdje u Svijetu na prostorima gdje se igra nogomet. No bitno je da je VL ponovno iskoristio prigodu nabaciti se blatom na Rusiju.

Avatar franioprvi
franioprvi
19:20 21.09.2014.

Ja pomislih ; potukli se Chelsea i Bayern

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije