Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BELFASTU

Opća tučnjava na utakmici mladih nogometaša

Tučnjava
Printscreen Youtube
31.07.2014.
u 18:40

Najagresivniji je bio meksički reprezentativac Kevin Gutierrez koji je nogom udario protivnika Bena Cushnieja dok je ovaj ležao na podu.

Rijetko viđena tučnjava izbila je na u utorak u Blefastu u susretu U-19 reprezentacija Sjeverne Irske i Meksika.

Opći metež nastao je u 57. minuti kada su domaćini htjeli izvesti korner. Najagresivniji je bio meksički reprezentativac Kevin Gutierrez koji je nogom udario protivnika Bena Cushnieja dok je ovaj ležao na podu.

Četiri igrača dobila su crvene kartone, a sudac je minutu prije kraja prekinuo utakmicu koja je registrirana rezultatom 2:1 za Sjevernu Irsku.

Ključne riječi

Komentara 3

RA
raspad
19:18 31.07.2014.

Engleski fairplay. Nema sta gentlemani

TV
tv19
22:54 31.07.2014.

pa meksikanci su počeli,i još ono nogom u glavu na podu,za doživotni izgon iz nogometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije