Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEVEN GERRARD:

Ono za čime žalim u karijeri jest što nisam otišao u Real

Steven Gerrard i Daniel Sturridge
Reuters (Ilustracija)
22.10.2014.
u 06:45

- Ali, žalio bih još više da sam napustio klub koji volim - rekao je Gerrard.

Steven Gerrard jedna je od ikona Liverpoola, dugogodišnji kapetan bio je vjeran samo Redsima, ali tijekom karijere imao je ponude drugih klubova. Zna se da ga je 2005. godine Jose Mourinho silno želio dovesti u Chelsea, a koju godinu kasnije i u Real Madrid.

- Tijekom karijere zvali su me dvaput iz Reala, ali nisam otišao. To je nešto za čim žalim u karijeri. Ali, žalio bih još više da sam napustio klub koji volim - rekao je Gerrard.

Gerrard je za seniore debitirao 1998. godine, a ove sezone preskočit će brojku od 500 utakmica za Liverpool.

Momčad koju vodi Brendan Rodgers ove sezone ne igra u skladu s očekivanjima, u Premiershipu je na petom mjestu, s devet bodova zaostatka za vodećim Chelseajem, dok je u Ligi prvaka ima polovičan učinak i tri boda iz dva kola. U srijedu na Anfieldu, Real je favorit.

- Nisam siguran da Real kod nas dolaze sa strahom, ali nadam se da ćemo ih uspjeti iznenaditi i šokirati. Znamo da moramo bolje igrati, protiv momčadi kao što je Real, morate dati maksimum - kazao je Gerrard i najavio dvoboj protiv Reala:

- Trebala bi to biti sjajna i uzbudljiva utakmica, veselim se dvoboju protiv Reala.

>> Želim vidjeti kako Gerrard podiže pehar namijenjen prvaku! Zaslužio je to

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije