Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRANSFER

Olićevi sinovi bit će sretni: 'Vraćam se kući'

Ivica Olić
Sanjin Strukic/Pixsell
30.01.2015.
u 16:54

Olićevi sinovi Luka i Antonio još od toga vremena navijaju za HSV pa će sigurno biti sretni zbog očeve odluke.

Ivica Olić u 35. godini života vratio se u HSV i s bivšim klubom potpisao do 2016. godine. Hamburg je platio oko 1,5 milijuna eura, a Ola nije krio zadovoljstvo transferom.

- Sretan sam što se vraćam kući - rekao je Olić i dodao:

- Nakon što sam saznao vijesti nisam dugo razmišljao. Otišao sam kući, spakirao stvari i navečer sam bio u Hamburgu.

Olić je u HSV stigao 2007. i tamo se zadržao dvije godine prije nego što je otišao u Bayern. U dresu Hamburga odigrao je 115 utakmica i zabio 48 golova. Njegovi sinovi Luka i Antonio još od toga vremena navijaju za HSV pa će sigurno biti sretni zbog očeve odluke.

- On je sjajna osoba i igrač. Njegov pristup nogometu je nevjerojatan. Navijači su sretni jer smo im vratili miljenika u klub - rekao je sportski direktor HSV-a Peter Knäbel.

>> Wolfsburg prodao Ivicu Olića! Karijeru nastavlja u bivšem klubu

Komentara 4

PO
postolar
17:11 30.01.2015.

Koja legenda od čovika,od igrača.Primjer svim mladim igračima kako se ponaša na terenu i van njega.Ponosan san šta igraš za Hrvatsku,i na činjenicu da si ljudina i da Hrvatsku u inozemstvu prikazuješ na najljepši i najbolji moguči način.Želin ti dragi Ola sve zdravlje i sriću ovog svita,tebi i tvojoj obitelji.Moj naklon do poda.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
18:40 30.01.2015.

Hihihihih..Janezi ne mogu ,,svoje igrače,,ni darovati a Hrvat se proda u 36. godini!!!Hihihihihihih..kad čujem Janeze kako laprdaju o nogometu!

ER
eragram
19:00 30.01.2015.

A ja se ponadao da će završiti karijeru i da će se pridružiti Niki Kovaču. S Takvim gardom bio bi od velike pomoći svim mladim igračima što bi im itekako pomoglo u karijeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije