Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAMBURG NA DNU

Olićev HSV opet poražen, zabili Kalinić i Schildenfeld

Ivica Olić
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
19.04.2015.
u 17:55

Bivši igrač Hajduka Jean Evrard Kouassi zabio je gol u pobjedi Shanghaija nad Chongqing Lifanom 2:1.

HSV je u 29. kolu Bundeslige na gostovanju kod Werdera upisao 16. poraz (1:0) u sezoni čime je ostao na dnu tablice. Pogodak vrijedan tri boda za domaću je momčad postigao Di Santo u 84. minuti iz jedanaesterca. Ivica Olić odigrao je čitavu utakmicu za HSV koji je u jako teškoj situaciji.

No, zato se u strijelce upisao Nikola Kalinić koji je zabio u pobjedi svoga Dnipra nad Olimpikom iz Donjecka 5:0. Hrvatski napadač pogodak je postigao u 76. minuti, pet minuta nakon što je ušao u igru.

Gol je postigao i Gordon Schildenfeld. Njegov je Panathinaikos poražen kod Panthrakikosa s 2:1, a hrvatski branič je zabio u 55. minuti. Danijel Pranjić i Mladen Petrić su za poraženu momčad ušli u drugom dijelu. Poraz Panathinaikosa znači da je Olympiakos osigurao naslov prvaka Grčke. To im je peti naslov zaredom.

Za kraj spomenimo i da je bivši igrač Hajduka Jean Evrard Kouassi zabio gol u pobjedi Shanghaija nad Chongqing Lifanom 2:1. Bio mu je to prvi pogodak za novi klub.

>> Borussia Dortmund objavila tko će zamijeniti Jürgena Kloppa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije