Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Olić zabio u remiju Wolfsburga, Bayern pobijedio 2:0

Ivica Olić
Foto: Andreas Gebert/DPA/Pixsell
13.09.2014.
u 17:29

A uvjerljiva je bila i Borussia koja je pobijedila Freiburg 3:1. Strijelci za domaćine bili su Ramos, Kagawa i Aubameyang, a u sudačkoj nadoknadi smanjio je Sorg

Nogometaši Bayerna u trećem kolu Bundeslige došli su do svoje druge pobjede. Na Allianz Areni pobijedili su Stuttgart 2:0.

U 27. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru lopta je došla do Götze koji prizemnim udarcem zabija za vodstvo. Pet minuta prije kraja pobjedu je potvrdio Ribery koji je ušao u 68. minuti. A uvjerljiva je bila i Borussia koja je pobijedila Freiburg 3:1. Strijelci za domaćine bili su Ramos, Kagawa i Aubameyang, a u sudačkoj nadoknadi smanjio je Sorg.

Wolfsburg je odigrao 1:1 s Hoffenheimom u gostima, a u 89. minuti u strijelce se upisao Ivica Olić. Bio mu je to drugi prvenstveni pogodak u tri utakmice ove sezone.

Njemačka liga: Bayern - Stuttgart 2:0, Borussia - Freiburg 3:1, Hertha - Mainz 1:3, Hoffenheim - Wolfsburg 1:1, Paderborn - Köln 0:0.

>>Arsenal i City u fantastičnoj utakmici podijelili bodove

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:48 14.09.2014.

Ola je superman. Svaka cast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije