Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili 2:1

Olić zabio za pobjedu nad Borussijom pa izašao zbog ozljede

Olić
Foto: Peter Steffen/DPA/Pixsell
09.11.2013.
u 17:18

Ola se u 69. minuti namjestio se na lijevu nogu, a onda pogodio suprotni kut Weidenfellerova gola.

Ivica Olić daleko je od penzije, dapače, upleo se čak i u utrku za naslov prvaka Njemačke. Postigao je prekrasan gol za Wolfsburg, pogodivši suprotne rašlje Borussijina gola za 2:1, te time stao ‘na rep’ društvu iz Dortmunda te pomogao Bayernu da ode na četiri boda razlike ispred žutih. Mogao je Ivan Perišić i povisiti u zadnjem napadu Wolfsburga, ali otišlo mu je pokraj gola.

Olić se ozlijedio

No, ima i loša vijest. Olić je u 80. minuti utakmice izašao s terena nakon što je osjetio zatezanje u mišiću.

Olić će u nedjelju s klupskim liječnicima obaviti pregled ultrazvukom, a nakon dolaska u Zagreb u večernjim satima liječnički konzilij hrvatske reprezentacije napravit će pregled nakon kojeg će se odlučiti je li potrebno učiniti dodatnu dijagnostiku.

Bayern juri titulu

Bayern juri novu titulu, ništa ne prepuštaju slučaju, a protiv Augsburga (3:0) nadmašili su 30 godina star rekord HSV-a s 37. utakmica bez poraza u Bundesligi. Mandžukić je u špici napada odigrao cijeli susret, no zabijali su Boateng, Ribery te Müller s bijele točke.

Njemačka, 12. kolo: Bayern - Augsburg 3:0, Hoffenheim - Hertha 2:3, Bayer - HSV 5:3, Schalke - Werder 3:1, Wolfsburg - Borussia D. 2:1.

Tablica: Bayern 32, Borussia D. 28 i Bayer 28, Wolfsburg 21...

Komentara 7

DU
Deleted user
17:59 09.11.2013.

...Ola zabio velemajstorski, Mandžukić dobar, Luka maestralan danas protiv Sociedada (sudjelovao skoro u svakom golu; prije 5., Ronaldovog prekršaj nad Lukom poslije "brazilskog" driblinga!), Rakitić glavni, zaista, traži se samo dobar kuhar od dobrih namirnica! Možda se i našao...

C5
c55k93xy11
17:50 09.11.2013.

Ola je jedan od rijetkih Hrvatskih nogometas,aktualnih i bivsih,koji niti jednu utakmicu ne zakaze i ne bori se .

Avatar Topgen
Topgen
18:20 09.11.2013.

Ola zabija Islandu , 100% !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije