Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO NA 2 GODINE

Olić odlučio gdje nastavlja karijeru pa poručio: Jako sam sretan

Ivica Olić
Foto: DPA/PIXSELL
24.04.2014.
u 17:12

– Jako puno radosti mi daje ova momčad, a moja obitelj ovdje se osjeća ugodno – rekao je Olić nakon potpisivanja novog ugovora.

Ivica Olić napokon je odlučio gdje će nastaviti karijeru. Iako je dugo govorio kako mu je san zaigrati u Engleskoj, to se ipak neće ostvariti. Naime, hrvatski napadač potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Wolfsburgom.

– Jako sam sretan što sam raščistio pitanje svoje budućnosti i što ću i dalje igrati za Wolfsburg. Želimo nastaviti snažno u Bundesligi i u Europi sljedeće sezone. Jako puno radosti mi daje ova momčad, a moja obitelj ovdje se osjeća ugodno – rekao je Olić za službene stranice kluba.

– Kad igrač poput Ivice Olića, kojeg su tražili mnogi njemački, ali i strani klubovi, odluči nastaviti karijeru u Wolfsburgu, pokazuje da radimo dobar posao. Njegovo produljenje ugovora važan je dio slagalice naših planova za sljedeću sezonu – dodao je sportski direktor 'vukova' Klaus Allofs.

Olić je u Wolfsburgu od ljeta 2012. godine, a ove sezone je u 29 nastupa u Bundesligi zabio 13 golova.

>> Olić: Žao mi je, ali HSV će teško ostati u Bundesligi

Komentara 3

Avatar Topgen
Topgen
17:55 24.04.2014.

Ola je momentalno bolji od Mandze.

DA
Dankoo
20:31 24.04.2014.

Olić je čak u 7 klubova ostavio vrlo značajan utisak. Ne znam niti jednog igrača u povijesti nogometa koji je to uspio. Možda postoji još netko, ali to ne znam. Tu ne mislim na igrače kao Vugrinec koji ipak nisu igrali konstantno na visokoj razini i vrhunskim klubovima kao Olić.

MU
muh
19:54 24.04.2014.

Nek ostaje ali što više na klupi jer koliko šansi on treba da postigne gol nije normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije