Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U MADRIDU

Oduševljeni navijači dočekali Real, Modrić se fotografirao s peharom

Madrid
Foto: Printscreen Youtube
17.04.2014.
u 09:29

Navijači su se na ulicama počelo okupljati čim je utakmica završila, a vrhunac je bio kada je kapetan Iker Casillas pred njih donio pobjednički pehar.

U Madridu se sinoć nije spavalo. Tisuće oduševljenih navijača na ulicama grada dočekalo je igrače Reala koji su se iz Valencije vratili s trofejem Kupa kralja.

Realovci su na proslavu stigli u otvorenom autobusu na kojem je pisalo "prvaci". Navijači su se na ulicama počelo okupljati čim je utakmica završila, a vrhunac je bio kada je kapetan Iker Casillas pred njih donio pobjednički pehar.

Osvajanje trofeja ovjekovječio je i Luka Modrić koji je fotografiju s peharom objavio na Instagram profilu.

Komentara 2

GR
graf
15:08 17.04.2014.

Samo bez pretjerivanja o igri Modrića. MARCA mu je dala ocijenu ----6--- Od njega je jedino slabiji bio Carvahal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije