Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Odmah krenuo žestoko: Prvi Carrillov trening trajao dva sata

Joan Carrillo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/12
05.12.2016.
u 18:48

Trening je vodio uz asistenciju stručnog stožera druge momčadi Bijelih Vika Lalića i Marka Loze te trenera vratara Vedrana Runje

Joan Carrillo u ponedjeljak ujutro imenovan je trenerom Hajduka, a već popodne je odradio prvi trening s novom momčadi. Trening je vodio uz asistenciju stručnog stožera druge momčadi Bijelih Vika Lalića i Marka Loze te trenera vratara Vedrana Runje.

Igrači su na glavnom terenu poljudskog stadiona trenirali dva sata.

Od utorka igrači Hajduka nastavljaju u ritmu od dva treninga dnevno te s pripremama za subotnje gostovanje u Vinkovcima kod Cibalije u 19. kolu HNL-a.

 

>>Joan Carrillo novi trener Hajduka: 'Preuzeo sam najbolju momčad u Hrvatskoj'

Komentara 5

SE
senior
19:20 05.12.2016.

Lako je Carillu dva sata treniga i najbolja momčad i i nemam pojma kaj dalje, možda i uzmu koji bod u Vinkovcima, ali nešto se pita i Cibaliju.

ED
europski dinamo
19:33 05.12.2016.

mirisi na titulu!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:46 05.12.2016.

o bože ....svaki je dobar nakon one zbunjoze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije