Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL liga

Odlukom Dinama Cvitanović nije gostovao u emisiji o derbiju

Igor Cvitanović
Luka Stanzl/PIXSELL
23.11.2014.
u 23:15

- Razumijem revolt Hajduka i Splićana. Dvostruka mjerila HNS-a izazivaju revolt! Međutim, ne slažem se s načinom. Hajduk je morao izaći na teren i odigrati utakmicu

Igor Cvitanović trebao je kao predstavnik Dinama sudjelovati u emisiji RTL liga koja govorio o HNL-u. No, legendarni strijelac plavih nije se pojavio, a RTL je objavio da je razlog tome je odluka kluba. Tema je, naravno, bila i neodigrani derbi, a gosti u studiju bili su Tomislav Ivković, Ante Čačić.

Trener Lokomotive rekao je da je sve počelo od izjave predsjednika Josipovića i da je sve ispolitizirano, a s tim se složio i Čačić. Joško Jeličić, jedan od voditelja,  je ustvrdio da Hajduk nije smio onako reagirati.

- Razumijem revolt Hajduka i Splićana. Dvostruka mjerila HNS-a izazivaju revolt! Međutim, ne slažem se s načinom. Hajduk je morao izaći na teren i odigrati utakmicu. Hajdukova borba treba biti drugačija, rekao je Jeličić.

>>'Ljudi iz Hajduka trebali bi priznati da ne znaju voditi klub, a ne se skrivati iza Torcide'

>>Mamić i HNS jučer su doživjeli svoj konačan slom!

Komentara 7

Avatar cluesblues
cluesblues
00:02 24.11.2014.

pametna odlluka da se ne nastupi u glupavim hajduckim emisijama - hajduk je izazval incident i treba ga za to kaznit po pravilniku lige, a ne raspravljat o toboznjoj opravdanosti ili neopravdanosti tog igrokaza, nema se tu o cemu raspravljat,, a pogotovo se to ne tice dinama, osim u dijelu naknade troskova organizacije koje dinamo mora sudski naplatit od hajduka...

TF
tony.franzz
05:25 24.11.2014.

Kakve podmukle radnje stizu s juga. Sve je to ocekivano i samim tim lakse se boriti s njima.

FI
Fisherman
00:17 24.11.2014.

Dvostruka mjerila? Pa jel znate protiv koga se ove sezone nije sudio nijedan jedanajsterac - pa naravno ajduka. Dinamo na policijskim crnim listama ima 800 navijaca a ajduk 92. Dinamo je ove godine platio kazni HNS-u i UEFI u visiniini od 720 tisuca kuna,a ajduk- nijednu kunu. Jesu na ta dvostruka mjerila mislili. Jedino sto u cijeloj prici ide dinamu na ruku i gdje je u prednosti nad ajdukom je menađment.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije