Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prazne tribine

Odbijena žalba HNS-a, Uefina kazna ostaje na snazi

Navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.05.2015.
u 12:57

Uefino Žalbeno tijelo donijelo je odluku o žalbi Hrvatskog nogometnog saveza na kaznu poslije kvalifikacijske utakmice s Norveškom.

Hrvatska je nakon kvalifikacijskog dvoboja s Norvežanima u Zagrebu u ožujku kažnjena zbog navijačkih incidenata s jednom utakmicom pred praznim tribinama te 12. lipnja na Poljudu protiv Italije neće biti gledatelja, a Hrvatski nogometni savez morao je platiti 55.000 eura kazne.

Hrvatski nogometni savez uložio je maksimalni napor u žalbeni postupak, no Uefino je Žalbeno tijelo odbilo promijeniti sankcije Uefina kontrolnog, etičkog i disciplinskog tijela te izrečena kazna ostaje na snazi, stoji na službenim stranicama HNS-a.

UEFA je danas objavila takvu odluku na svojoj internetskoj stranici Uefa.org. Ova je Uefina odluka konačna.

Hrvatska je Norvešku pobijedila sa 5:1, a susret s Talijanima očekuje kao prvoplasirana momčad svoje kvalifikacijske skupine.

>>Je li vrh HNS-a znao da će nas Uefa kazniti kada su išli na razgovor u Split?

Komentara 8

RA
rakikaki
13:11 27.05.2015.

Sto se mene tice mogu nas izbaciti za vjeke vjekova. Uvijek cemo biti ZDS!

AI
ant.imesic
13:13 27.05.2015.

Ja bih expresno donio ustavni zakon pod imenom pravo na posjet sportskom događaju. U kojem bi ovakve odluke bile neustavne i utakmice bi se morale odigrati pred gledateljema a kaznu smisliti na drugi naćin.

ME
melinda
14:00 27.05.2015.

Nazalost sacica huligana kojima je idol Thompson i Australac Simunic koji ima nazalost i nase drzavljanstvo unistili su ugled Lijepe nase.Sada mi posteni navijaci ostali smo uskraceni za tekmu u Splitu koja ce se igrati pred praznim tribinama.Mislim da je krajnje vrijeme da se zaustavi ovo zlo na sportskim tekmama i da se najstrozije kazne huligani divljaci provokatori jer njima tekma uopce nije prioritet vec izazivanje sukoba i sramocenje LIJEPE NASE pred svijetom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije