Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAJAT ĆE NA AUTUBUSU

Ovo je slogan Hrvatske na Euru, kako vam se sviđa?

Rakitić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
02.05.2016.
u 17:18

Navijači su izabrali pobjednički slogan...

Navijači su izabrali pobjednički slogan koji će krasiti autobus hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Nakon što je Uefa na svojim službenim stranicama pozvala navijače zemalja sudionica Europskog prvenstva da predlože slogane koji će se nalaziti na autobusima reprezentacija tijekom Eura u Francuskoj, krajem ožujka izabrana su tri najbolja slogana: "Srce. Ponos. Hrvatska!", "Nova vatra, staro mjesto, ista nada." te "Jedan tim, jedan cilj, Hrvatska iznad svih!", piše HNS.

Navijači su potom imali priliku izabrati i pobjednički slogan, a autobus vatrenih na Euru će krasiti poruka:

"Nova vatra, staro mjesto, ista nada."

>> Ivan Jurić zaludio jug Italije, najsiromašniji klub uveo u elitu!

Komentara 14

MA
mađar
19:01 02.05.2016.

Novi slogan je čista lakrdija.

DE
derin
17:38 02.05.2016.

Evo mi došli da prodamo kojeg igraca mamicu, a vodi nas limitiran trener sa suludim formacijama, a za rezultat mi ne marimo, bez obzira sto imamo momcad za polufinale.

PU
Pukovnik10
20:58 02.05.2016.

slogan je žestok kao luk ,,ne znam plače li mi se više sada ili poslije eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije