Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA VELESILA

Od deset najvećih pobjeda nokaut faze Lige prvaka Bayernovih je pet!

Bayern - Porto
Reuters/PIXSELL
21.04.2015.
u 22:54

U osmini finala su uništili Šahtar 7:0, Basel prije tri godine također 7:0 u osmini finala. Ali Porto je ipak najveći skalp

Bayern je razbio Porto i furiozno nadoknadio 1:3 iz prve utakmice. Tih 6:1 jedna je od deset najvećih pobjeda u nokaut fazi Lige prvaka u povijesti. Bayernovih je čak pet od tih deset!

To dovoljno govori o njihovoj dominaciji, posebno u proteklih nekoliko sezona. Naime, ovo im je četvrto polufinale zaredom i nevjerojatno je što čine na domaćem terenu. U osmini finala su uništili Šahtar 7:0, Basel prije tri godine također 7:0 u osmini finala. Ali Porto je ipak najveći skalp i dokazuje o kakvoj se sili radi.

Samo, Portugalcima to nije ipak prvi put da se nalaze u rubrici negativnih rekorda jer su prije pet godina u osmini finala poraženi 0:5 protiv Arsenala.

A koji su najveći porazi, odnosno najveće pobjede, u Ligi prvaka pogledajte na Goal.com!

>> Bayern 'pregazio' Porto i sa 6:1 prošao u polufinale Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije