Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u Torinu

Objavljena snimka: Pogledajte divljanje BBB-a i što im je napravila policija

BBB
Foto: Screenshot
08.12.2016.
u 18:09

– Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, no nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru

Jučerašnji susret Juventusa i Dinama u Torinu na tribinama je uživo pratilo nešto više od 600 navijača Dinama. Iako na tribinama nije bilo većih nereda, do incidenta je došlo neposredno prije utakmice.

Dio BBB-a ispred stadiona pokušao se obračunati s pristalicama Juventusa, ali sukob je spriječila policija koja je bacila suzavac te sve smirila uz pomoć vodenih topova.

– Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, no nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru – rekla je u četvrtak glasnogovornica talijanske policije.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka pa pogledajte kako je to izgledalo ispred stadiona.

Komentara 13

BI
billynik
18:42 08.12.2016.

Bravo talijani, goovna treba očistiti s ceste. Kad bi se naša policija ovako ponašla ubrzo bi imali puno više pravih navijača na stadionu.

NE
neznamja
18:36 08.12.2016.

BBB navija za propast Dinama isto kao i Torcida Hajduka. Nema to nikakve veze sa navijanjem.

DU
Deleted user
18:15 08.12.2016.

Bravo navijači. Otkud tim klošarima lova za tekmu u Italiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije