Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se Akinfejev

Objavljena snimka na kojoj se vidi tko baca baklju na vratara Rusije

bacanje baklje
Foto: Screenshot
1/2
28.03.2015.
u 13:07

Ruski savez uputio je i službeni protest Uefi jer smatraju da je već nakon tog incidenta susret trebao biti prekinut.

Prekinuti susreti između Crne Gore i Srbije u Podgorici zbog huliganskih ispada domaćih navijača glavna je tema u svijetu, a snimka na kojoj se vidi kako su bakljom pogodili vratara Rusije Igora Akinfejeva obišla je svijet. Huligani su još jednom 'ukrali show' i skrenuli pozornost na sebe pa se umjesto u nogometu priča o njihovim incidentima.

Na YouTubeu se danas pojavila snimka na kojoj se vidi trenutak kada je netko s tribine bacio baklju (3:15 na videu), a ispod se razvila nepotrebna rasprava je li namjerno gađao vratara. I dok ga neki brane i tvrde da je bilo slučajno, drugi su uvjereni da je namjerno bacio u tom smjeru. No, zapravo je to i nebitno jer baklju uopće nije trebao bacati, zna se od prije koliku štetu ona može prouzročiti. Dobra vijest u svemu je da su odgovornog za incident identificirali preko nadzornih kamera i uhitili.

A dobra vijest je da se Akinfejev oporavio i napustio Podgoricu. U bolnici mu je utvrđen potres mozga, a ima i opekotinu na vratu, ali je sam potvrdio da je dobro.

- Želim zahvaliti svima koji su mi dali podršku, sad se dobro osjećam. Nažalost, ovakve se stvari nekad dogode u nogometu. No, nadam se da se ovako nešto nikad više neće dogoditi niti u Crnoj Gori niti bilo gdje drugdje u svijetu, poručio je Akinfejev.

Ruski savez uputio je i službeni protest Uefi jer smatraju da je već nakon tog incidenta susret trebao biti prekinut.

>>Huligani nisu odustali, nakon golmana pogodili i igrača Rusije, utakmica je prekinuta!

>>Rusiju u Podgorici na neprimjeren način bodrili navijači iz Republike Srpske

>>Capello zgrožen incidentom u Podgorici: Trebalo se i ranije prekinuti!

Komentara 7

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:20 28.03.2015.

Oprez!!! Danas bi na Maksimiru moglo biti tzv. lijevih "antifašista" koji bi mogli pokušati prekinuti utakmicu i naštetiti Hrvatskoj.

DU
Deleted user
13:51 28.03.2015.

Te baklje su ono baš super.Prava stvar.Treba se orujne danas na Maksimiru paziti i njihovog ogranka u Zagrebu (zzd-a). To bi im mogli biti zadnji trzaji. Vole oni Hrvatsku i baš im je žao što se u Splitu ne igra ha,ha. Onda se žale, kao tužni su jer se nikad u Splitu ne igra. Žale se od kad je Lijepe naše,valjda im se ne sviđa. Volim te Hrvatska. Ak je netko Jovanovića vidio neka ga pozdravi.

L0
luena 01
14:02 28.03.2015.

Meni su "hrabri" oni koji baklje bacaju ,pitam se sto se ne jave da su ih bacali... Nitko tko ide na utakmicu svoj klub -svoju reprezentaciju bodrit nece kupit baklju nit ce palit na tribinama nit bacit na travnjak,nitko,samo huligani! ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije