Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIREKTOR HNS-a

Vrbanovićevo objašnjenje: Zakon o sportu ne odnosi se na HNS?!

Damir Vrbanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.02.2016.
u 14:31

- U preambuli Hrvatskog olimpijskog odbora stoji da nogomet sačinjavaju muški nogomet, ženski nogomet, futsal i nogomet na pijesku. Gledajući to, hrvatski nogomet ima deset od 32 kluba iz najvišeg ranga kao profesionalne - rekao je Vrbanović

Hrvatski nogometni savez organizirao je konferenciju za medije na kojoj je izvršni direktor Damir Vrbanović govorio o primjeni izmijenjenog Zakona o sportu.

- Prema Zakonu o sportu, u dijelu gdje se govori o ustroju nacionalnih saveza, stoji da se to odnosi na saveze čijih je barem pola klubova iz najvišeg ranga natjecanja profesionalno. A u preambuli Hrvatskog olimpijskog odbora stoji da nogomet sačinjavaju muški nogomet, ženski nogomet, futsal i nogomet na pijesku. Gledajući to, hrvatski nogomet ima deset od 32 kluba iz najvišeg ranga kao profesionalne - rekao je Vrbanović, prenosi Goal.

To je jedina zamjerka na izmjenjeni zakon.

- O ostalim stavkama oporezivanja i slično nemamo zamjerki - rekao je Vrbanović.

>> Zdravko Mamić više nije izvršni predsjednik Dinama! 'Ovo sliči na slučaj Sanader'

Komentara 14

DU
Deleted user
15:59 09.02.2016.

Na kraju svake bune kolovođa naj***,kao Matija Gubec. Ni sada neće biti drugačije samo treba malo pričekati!

MO
mojazemlja
14:54 09.02.2016.

Trebao je on pisat zakon..sve zna

LE
LeonardS
18:05 09.02.2016.

Vrbanović će iz Remetinca krenuti protiv države i njenih zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije