Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI STRUČNJAK

Novo priznanje za Bilića: Uvršten je među 50 najboljih trenera na svijetu!

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
27.07.2016.
u 13:26

U objašnjenju se navodi da je Bilić napravio veliki iskorak s klubom, ali je i odlično pogodio s dovođenjem Dimitrija Payeta

Slaven Bilić dobio je još jedno priznanje za uspješnu sezonu u West Hamu. Ugledni nogometni magazin FourFourTwo uvrstio ga je među 50 najboljih trenera svijeta. Hrvatski stručnjak nalazi se na 21. mjestu.

U objašnjenju se navodi da je Bilić napravio veliki iskorak s klubom, ali je i odlično pogodio s dovođenjem Dimitrija Payeta. Napominje se da je bivši hrvatski izbornik ovoga ljeta bio stručni komentator na britanskim televizijama i da je jedan od najboljih u tom segmentu.

- Jako sam sretan što imam Slavena Bilića koji je napravio sve kako bi me doveo u West Ham. Napravio je sve što je u njegovoj moći kako bih ja pružao dobre partije na terenu - prenose se riječi Dimitrija Payeta.

>> Bilić odgovorio na pitanje dovodi li Mandžukića u West Ham: 'Zna se da je zanimljiv'

Komentara 5

PR
principjelannotsdp
16:00 27.07.2016.

Jedan od 20 najboljih trenera u svijetu a ljubomorni i uvijek nezadovoljni na portalu kmeče. Možda zato jer je Hrvat?

TR
trnjedotokija
10:19 28.07.2016.

hahaha crkajem od smija,,

Avatar George Bailey
George Bailey
14:02 27.07.2016.

Loš naslov, promašili ste bit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije