Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIMIR HRGOTA

'Novi Zlatan Ibrahimović' izabrao Hrvatsku umjesto Švedske!

'hrgota01_nnn_bih_25052013'
''
20.08.2014.
u 21:01

Hrvatski izbornik Niko Kovač u jako je dobrim odnosima s obitelji Hrgota i uskoro će ih posjetiti u Njemačkoj.

Branimir Hrgota, napadač Borussije Mönchengladbach rođen u Zenici, igrat će za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, saznaje Goal.

"Za reprezentaciju ne želim ništa komentirati. Nisam ništa čitao. Sa mnom još uvijek nitko nije razgovarao na tu temu", rekao je danas Hrgota u Sarajevu.

Međutim, priča je potpuno drugačija. Hrvatski izbornik Niko Kovač u jako je dobrim odnosima s obitelji Hrgota i u subotu će ih posjetiti u Njemačkoj.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Nadareni Hrgota umjesto Švedske bira Hrvatsku

Komentara 12

PK
PKE
21:12 20.08.2014.

Dobro došao, brate!

JA
JackRussell
22:23 20.08.2014.

Meni samo nije jasno, ako je ovu vijest saznao Goal, zašto nisu dojavili dečkima iz večernjeg, pa sjedite tri stola dalje :)

MI
mirsaanjac
00:13 21.08.2014.

Brat do brata, Hrvat do Hrvata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije