Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNE NAMJERE

Novi vlasnik Osijeka doveo prvo pojačanje – Vojnovića!

Aljoša Vojnović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
28.01.2016.
u 00:30

Dogovor je zasad usmen, a na papir će biti pretočen za nekoliko dana kada Osijek i službeno prijeđe u ruke novih vlasnika. Vojnović se već pridružio pripremama u Međugorju.

Budući vlasnici NK Osijeka, tvrtka Meszaros&Meszaros, koja je u vlasništvu jednog od najbogatijih Mađara Lorincsa Meszarosa, potvrdila je ozbiljne namjere i prije nego što su postali vlasnici ijedne dionice.

Dogovorili su suradnju, i to višegodišnju, s ljubimcem Osijekovih navijača Aljošom Vojnovićem.

Dogovor je zasad usmen, a na papir će biti pretočen za nekoliko dana kada Osijek i službeno prijeđe u ruke novih vlasnika. Vojnović se već pridružio pripremama u Međugorju.

>> Aljoša Vojnović: Najdivnija polusezona, nisam se bojao, znao sam da ću zabiti gol!

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:11 29.01.2016.

Ako se ekipa pojača s ljubimcem Osijekovih navijača Aljošom Vojnovićem NK Osijek postaje istinska slavonska Barcelona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije