Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Novi udarac za Halilovića! Izbačen iz momčadi uoči utakmice s trećeligašem

Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
25.10.2016.
u 10:22

Najvjerojatniji razlog je nezalaganje 20-godišnjeg Halilovića za kojega je HSV platio Barceloni 5,5 milijuna eura.

HSV danas u Njemačkom kupu gostuje kod trećeligaša Halleschera, a Alen Halilović nje na popisu 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu.

Halilović je bio u nemilosti trenera Labbadije, a čini se da se stvari nisu promijenile ni dolaskom Marcusa Gisdola.

Najvjerojatniji razlog je nezalaganje 20-godišnjeg Halilovića za kojega je HSV platio Barceloni 5,5 milijuna eura. Njemački mediji podsjećaju da je Halilović prošlog petka u porazu od Frankfurta (0:3) zamijenjen na poluvremenu nakon vrlo slabe igre. Imao je 22 kontakta s loptom i bio uspješan u samo 13 posto duela.

>> Renato Sanches najbolji mladi igrač, u konkurenciji bili Halilović i Ćorić

Komentara 9

Avatar cartman82
cartman82
10:41 25.10.2016.

Pala je zvijezdica i prije nego je zasjajila

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:52 25.10.2016.

"Najvjerojatniji razlog je nezalaganje..." Kad sa 20 godina zaradis reputaciju lijencine, onda moras ozbiljno razmisliti o nekim promjenama u pristupu poslu kojim se bavis...

DU
Deleted user
12:02 25.10.2016.

Mladac i posebice njegov ćaća su zaboravili da "tko visoko leti, nisko pada". Bilo bi dobro kada bi svi roditelji "velikih talenata" i ne samo sportskih iz navedenog nešto naučili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije