Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje za javnost

Nećete vjerovati koje je puno ime Josea Mourinha!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
27.05.2016.
u 15:15

– Osjećam se sjajno, mislim da je za mene ovo pravi trenutak za preuzimanje takvog kluba koji ubrajam u divove

Jose Mourinho danas je i službeno postao novi trener Manchester Uniteda. ''Special one'' potpisao je ugovor s crvenim vragovima do 2020. godine, a njegov glavni zadatak bit će vratiti klub na stare staze slave. Od njega se mnogo očekuje, ali od čelnika Uniteda dobit će dosta novca za pojačanja i ''remont'' momčadi.

Postati trenerom Manchester Uniteda za mene je velika čast. To je klub koji je poznat i voljen u cijelom svijetu. Postoji neka mistika i romantika u ovom klubu, a to je nešto što nitko drugi na svijetu nema – rekao je Mourinho koji je u karijeri vodio sedam klubova i osvojio ukupno 22 trofeja.

– Osjećam se sjajno, mislim da je za mene ovo pravi trenutak za preuzimanje takvog kluba koji ubrajam među divove. Navijači mnogo očekuju od nas pa ću učiniti apsolutno sve da im priuštim veselje. Mogu im poručiti da zaborave protekle tri godine i da zajedno idemo u nove pobjede.

Jamie Carragher uvjeren je da Portugalac može Unitedu vratiti sjaj.

– Mourinho je pravi izbor za Manchester i uvjeren sam da će se već u prvoj sezoni boriti za naslov. Jose će biti uspješan kao i u drugim klubovima. Posljednja epizoda u Chelseaju malo je drukčija, ali način na koji je završio tamo učinit će ga još odlučnijim da uspije na Old Traffordu – kazao je Carragher.

Inače, Mourinho je danas otvorio profil na Instagramu i u samo nekoliko sati skupio više od 150 tisuća pratitelja (računa se do trenutka pisanja ovog članka), a tamo je otkriven jedan zanimljiv detalj. Naime, objavio je fotografiju svog ugovora s Manchesterom pa se otkrilo i njegovo puno ime, što je bilo iznenađenje za javnost. Dakle, njegovo puno ime jest Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix.

 

Manchester United Football Club, Old Trafford, The Theatre Of Dreams

Fotografiju objavljuje Jose Mourinho (@josemourinho)

Komentara 5

DH
dalibor.hren
15:24 27.05.2016.

E, sad kad to znam, život mi je ispunjen!

DV
dio_VL_komjunitija
16:05 27.05.2016.

Nećete vjerovati ovaj "Hoodie (hudi) boy" spamming koji Vas sljeduje. Nećete vjerovati! Nećete vjerovati! Nećete vjerovati!!! Nećete vjerovati i nećete vjerovati. Nećete vjerovati. Nemojte vjerovati. Nećete vjerovati jer nećete vjerovati. Vjerovati nećete. Nećete vjerovati i nećete vjerovati. Nećete vjerovati. Ćetete vjerovati? Nećete vjerovati. Nemojte vjerovati. Nećete vjerovati...

JO
Josip83
16:11 27.05.2016.

znači trener MNU je Mario Dos Santos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije