Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić u problemima

Novi šok za vatrene: Rakitić otpao za utakmice s Kosovom i Finskom

Ivan Rakitić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
03.10.2016.
u 10:40

Nakon što su s popisa reprezentativaca otpali Modrić i Lovren, izbornik Čačić otkrio je da utakmice s Kosovom i Finskom propušta i Ivan Rakitić

Izbornik Ante Čačić održao je konferenciju za medije uoči okupljanja reprezentativaca za kvalifikacijske utakmice s Kosovom (četvrtak, 20.45) i Finskom (nedjelja, 18 sati). 

– Luka Modrić je operiran i nadamo se da će se što prije vratiti. Slična je stvar, bez zahvata, i kod Dejana Lovrena tako da smo umjesto njega pozvali Mateja Mitrovića. Ivan Rakitić je ozlijeđen, a umjesto njega pozvan je Dinamov kapetan Domagoj Antolić – rekao je Čačić.

Jeste li odlučili tko će zamijeniti ozlijeđene igrače?

– Imam ideje i razmišljanja, ali to ćemo prije utakmice. Imamo još tri treninga i vjerujem u naše igrače. Vjerujem u naše zajedništvo i pozitivno razmišljam. Vjerujem da ćemo u obje utakmice napraviti što trebamo. Kosovo i Finska reprezentacije su koje moramo respektirati, ali ne smijemo tražiti alibi – kaže izbornik.

– Naši napadači su zdravi i svi će doći. Za početnih 11 odlučit ću se neposredno uoči utakmice – istaknuo je Čačić.

Brozović je ispao iz prve momčadi Intera.

– Ne mogu komentirati zašto je Brozović ispao iz momčadi Intera. Nažalost, dobar dio naših igrača sada nije u natjecateljskom ritmu, ali to ne mogu mijenjati. Protiv Turske? On ima tako učestale reakcije, nije to bilo samo protiv Turske. Poznajem ga... – dodao je Čačić.

U četvrtak Hrvatska igra protiv Kosova. Susret se igra u albanskom Skadru.

– Stadion će biti pun do posljednjeg mjesta. Bit će vatrena atmosfera. Naša će reprezentacija biti dočekana s respektom, s poštovanjem. Siguran sam da će navijači biti 12. igrač u reprezentaciji Kosova. Našim igračima to je poticajna atmosfera, oni su navikli igrati u takvom ozračju – rekao je hrvatski izbornik.

>>Kako Hrvatska treba igrati bez Luke i Rakete? Treba li Čačić mijenjati formaciju?

>>Luka Modrić poslao poruku navijačima nakon operacije: Forza Hrvatska

>>Novi udarac za Hrvatsku: I Dejan Lovren propušta Kosovo i Finsku!

Komentara 16

KE
kentie
10:29 03.10.2016.

Što reći: na muci se poznaju junaci, koga nema bez njega se može i mora.

3M
3Marsijanac
15:45 03.10.2016.

Ivan Rakitić je ozlijeđen, a umjesto njega pozvan je Dinamov kapetan Domagoj Antolić – rekao je Čačić.>>>>>>>>>>>>> Ovo je da ti pamet stane.Antolic je protiv Hajduka promasio 5 zicera i bio medju najgorima na terenu a za nagradu je pozvan u repku.

LU
lukateli1
13:39 03.10.2016.

Sada pametni Cacic nece u prvu postavu stavit ni Brozovica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije