Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni na djelu

Novi skandal igrača Reala, čeka ih kazna bijesnog predsjednika!

Real Madrid
Foto: Screenshot
1/2
28.02.2015.
u 17:45

Na zabavi je bio i Luka Modrić, a kući je otišao oko 1.50, zajedno s Marcelom. Casillas je otišao prije ponoći, a Benzema pola sata kasnije.

Još uvijek španjolski mediji pišu o Ronaldovoj proslavi rođendana (nakon poraza od Atletica) koja je razljutila predsjednika Reala Florentina Pereza, a igrači vodeće momčadi španjolskog prvenstva priredili su novi skandal.

Naime, u četvrtak je rođendan u jednom madridskom restoranu slavio Portugalac Pepe, a neki igrači ostali su duže nego što su smjeli. Sergio Ramos i Jese Rodriguez ostali su do pet ujutro vani, a kada su htjeli neprimjetno otići kući, zaskočili su ih paparazzi. Spomenuti dvojac pokušao im je pobjeći, ali je ipak uhvaćen na snimci.

Iako ih je Carlo Ancelotti pokušao obraniti izjavom da mu je drago da se igrači druže, španjolski mediji pišu kako ih zbog "ruženja" čeka kazna.

Inače, na zabavi je bio i Luka Modrić, a kući je otišao oko 1.50, zajedno s Marcelom. Casillas je otišao prije ponoći, a Benzema pola sata kasnije. Ronaldo je otišao sa zabave u 1.10, a James Rodriguez u 1.30. 

>>Ancelotti otkrio kada će se Modrić vratiti na travnjak

>>Kroos odbio poziv na Ronaldov rođendan, napokon je objasnio zbog čega!

Komentara 4

DU
Deleted user
21:37 28.02.2015.

gledajuci naslov i snimku, pomislio sam da je skandal jer su pobjegli na sporedni izlaz jer nisu imali za platiti racun ha ha ha ha

21
215794
20:53 28.02.2015.

I sto onda sto su ostali I ja ostanem ako je dobro drustvo pardon ako imam nesto u novcaniku

ST
Starotopoljanin
23:35 28.02.2015.

Jadni paparaci.obicna us...a g...a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije