Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuta istraga

Novi potres u West Hamu: Bilićevi igrači pijani urlali na ptice u ranim jutarnjim satima!

Igrači West hama na zabavi
Foto: Louis Wood/News Syndication/PIXSELL
1/13
28.09.2016.
u 15:00

– Klub je otvorio internu istragu. Istražit ćemo ove navode i odlučiti i mogućim sankcijama – rekao je glasnogovornik West Hama

West Ham, koji vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, očajno je krenuo u novu sezonu. Upisao je pet poraza u prvih šest kola i najgori start u povijesti kluba, zbog čega Biliću prijeti otkaz.

Čelnici kluba dali su mu ultimatum, u sljedeće tri utakmice rezultati moraju postati puno bolji, inače će postati bivši. Slaven je odlučio malo prodrmati momčad pa je želio poraditi na atmosferi. Organizirao im je u ponedjeljak navečer zajedničko druženje u talijanskom restoranu u zapadnom Londonu, a neki igrači slobodnu večer iskoristili su za opijanje.

Naime, Andy Carroll, Darren Randolph i Aaron Cresswell nakon zabave sa suigračima nastavili su s opijanjem, a navodno su u sedam ujutro viđeni kako jedva stoje na nogama. Priča kaže da su u jutarnjim satima viđeni MacDonald'su kako urlaju na ptice. 

– Klub je otvorio internu istragu. Istražit ćemo ove navode i odlučiti i mogućim sankcijama – rekao je glasnogovornik West Hama.

Poznavajući Bilića, spomenuti trojac neće se dobro provesti ako se dokaže da su navedene tvrdnje točne. Dovoljno se samo prisjetiti njegovih izborničkih početaka kada je iz reprezentacije udaljio Srnu, Olića i Balabana koji su otišli na cajke.

Komentara 6

AA
Aartur
15:49 28.09.2016.

"Birds" su u doslovnom prijevodu ptice, ali u engleskom žargonu je to naziv za djevojke. Nažalost, Google translate još nije toliko napredovao da može prepoznati žargone iz konteksta, a naši novinari isto tako još nisu napredovali dalje od copy-paste pa imamo šta imamo...

VI
virkom
18:48 28.09.2016.

Pa i to su ljudi

VI
viluk007
01:02 29.09.2016.

volio bih da mi netko rasvijetli koje su to Bilićeve vrline zbog kojih netko drži da je on dobar trener, Zašto ga netko do besvijesti forsira kao dobrog trenera, kad čovjek ama baš nigdje nije ostvario rezultat koji ga hvali,, sve samo pušiona do pušione ali ne, neki su uporni do neshvatljivosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije