Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet ozljeda

Novi peh za Hrvatsku: Ante Čačić ostao bez još jednog važnog igrača iz prve postave!?

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.03.2017.
u 17:55

Čačić je jučer doznao da neće moći računati na Vedrana Ćorluku, a sada ima nove probleme

Šime Vrsaljko u posljednje vrijeme ustalio se u početnoj postavi madridskog Atletica, startao je u sedam od posljedniih osam minuta, ali danas nije imao sreće protiv Seville.

Hrvatski nogometaš započeo je utakmicu, ali na travnjaku je proveo tek nešto više od dvije minute. Tada je osjetio bol u lijevom koljenu te je već u drugoj minuti umjesto njega morao ući Juanfran.

Španjolski mediji javljaju da se još ne zna težina njegove ozljede, ali tijekom dana napravit će se dodatne pretrage koje će otkriti u kakvom je stanju. U svakom slučaju to je još jedna loša vijest za izbornika Hrvatske Antu Čačića koji bi tako mogao ostati bez još jednog važnog igrača uoči utakmice protiv Ukrajine koja se igra u petak.

Čačić je, naime, jučer doznao da neće moći računati na Vedrana Ćorluku, a vrlo lako je moguće da ćemo na tu akciju i bez desnog braniča Atletica.

>>HNS potvrdio lošu vijest: Ćorluka otpao za važan susret s Ukrajinom!

Komentara 5

CE
centirion
04:12 20.03.2017.

Ćorluka je odradio svoje! Treba mu se zahvaliti! Vise bih se oslonio na mlađe snage! A što se tiće Vrsaljka. Momak če se oporaviti,bit će još prilika i utakmica.

PA
Panac
20:19 19.03.2017.

Po svemu se čini da će u Maksimiru biti tip 2. Možda čak 2/2 a i +2 je izgledno

DE
derin
18:05 19.03.2017.

Ukrajini najveća su snaga krila, a nama pivaric bek, svi znamo kako ce to završiti. Jos nema Ćorluke, stupa obrane, sad i vrsaljka, sprema nam se potop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije