Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU!

Danijel Subašić: Zbog čega sam prijavio Renu Sinovčića....

Max!
Foto: Max!
1/4
24.04.2015.
u 15:55

Max! donosi istraživačku, dosad potpuno nepoznatu životnu priču najboljeg vratara Lige prvaka Danijela Subašića – zbog čega se u Zadru htio ostaviti nogometa i zbog kakvih je sve prijetnji prijavio policiji Renu Sinovčića.... Nisu ga svojedobno htjeli ni u Hajduku...

Novi broj sportskog tjednika Max!, u subotu 25. travnja, otkriva na koji će način izbornik Niko Kovač pokriti neigranje Luke Modrića protiv Italije 12. lipnja u Splitu. Teret će pasti na Interov tandem, Kovačića i Brozovića. Marcelo u intervjuu za Max! kaže: "Kova i ja srušit ćemo Talijane, baš im hoćemo zajedno presuditi i golovima..."

Max! donosi kojih je pet mladih Hrvata među najskupljim tinejdžerima svijeta i zbog čega se Alenu Haliloviću bitno srušila vrijednost u manje od godinu dana otkako je u Barceloni...

Otvoreni intervju za Max! dao je general Mijo Jelić, ''Mamić'' iz Širokog Brijega, koji je mali hercegovački klub pretvorio u stalnog sudionika europskih kupova. Jelić upozorava: "Dinamo i hrvatski klubovi ne smiju srljati ni u kakvu regionalnu ligu. Pa mi u BiH imamo regionalnu ligu, najbolje znamo što je to..."

Max! donosi istraživačku, dosad potpuno nepoznatu životnu priču najboljeg vratara Lige prvaka Danijela Subašića – zbog čega se u Zadru htio ostaviti nogometa i zbog kakvih je sve prijetnji prijavio policiji Renu Sinovčića.... Nisu ga svojedobno htjeli ni u Hajduku...

Max! donosi intervju s mlađim bratom Taravelom koji jedva čeka da s iskusnim bratom Jeremyjem zaigra u prvoj momčadi Dinama te otkriva tko je čudesni 13-godišnji Hrvat Manuel Bartulović kojeg kupuje – Bayern.

Legendarni Mirko Novosel komentira za Max! košarkaški finale Crvena zvezda – Cedevita i tvrdi: "Regionalna liga se mora mijenjati, a prvaci Hrvatske i Srbije uvijek moraju imati mjesto u Euroligi!

Max predstavlja najboljeg košarkaša C. zvezde Nikolu Kaliniću, sina svjetskog prvaka koji je igrao u paru s Dragutinom Šurbekom.

Max donosi ekskluzivne intervjue s Marijom Možnikom, našim prvim prvakom Europe u gimnastici, a koji je već i profesor na Kineziološkom fakultetu, Damjanom Rudežom nakon uspješne prve NBA sezone te povratnikom među ''kauboje'' Dragom Vukovićem.

Max! otkriva i potpuno nevjerojatnu priču – kako je dječak Filip Cvitanušić, koji je obolio od cerebralne paralize, postao – prvak u hrvanju!

Uoči boksačkog meča stoljeća Max! otkriva nepoznate detalje iz života perverzno bogatih boraca – Mayweather je pokupovao više od 100 ekstraluksuznih automobila, a Filipinac Pacquiao bogato je unovčio i rock balade.

Samo uz Max! možete osvojiti i ulaznice za veliki finale Cedevita – Crvena zvezda, 29. travnja.

>> Real Madrid prodaje Ronalda, ali ne i Modrića jer je 'pola momčadi'

>> Tjednik Max! pratite i na Facebook profilu

Komentara 1

OB
ObrenM
19:09 24.04.2015.

Da nije bilo Rene Sinovcica za Subasica nitko nebi znao- niti u Zadru.Ulozio je u njega dosta svog novca i sigurno je zelio da povrati svoj ulog sa zaradom.Sada kao osumljicenika Sinovcica treba napadati iz svih oruzja,sto je popularno za sve koji su u problemima.Ako je imao zivotnih gresaka puno puta je pokazao i veliko srce.Rijetko tko nije dobio pomoc od Rene,ako je to od njega zatrazio.Subasicev talent je izbrusio Sinovcic,a "posteni" Subasic je otisao sa drugim dijeliti zaradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije