Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Tursku

Novi kapetan Modrić: Ponosan sam, a prazne tribine ne smiju nam biti alibi!

Luka Modrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
29.08.2016.
u 14:33

- Uvijek je posebno okupiti se u reprezentaciji, imali smo fenomenalnu atmosferu na Europskom prvenstvu, a s obzirom da je ovdje ista momčad vjerujem da ćemo tako i nastaviti

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se danas u Zagrebu i kreće s pripremama za prvi dvoboj u kvalifikacijama za Sp koje će se 2018. godine održati u Rusiji. Dosadašnji kapetan Darijo Srna oprostio se od reprezentacije, a njegovu ulogu preuzeo je Luka Modrić.

- Lijep je osjećaj, ponosan sam. Hvala izborniku na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ga opravdati, kazao je Luka.

Hrvatska će 5. rujna ugostiti Tursku, a, nažalost, tribine zbog kazne moraju biti prazne.

- Na EP-u se vidjelo koliko nam publika znači. Prazan stadion bit će nam hendikep, ali nažalost već smo odigrali nekoliko takvih utakmica. Ništa nam ne smije biti alibi, moramo se maksimalno pripremiti i usredotočiti se jer je važno započeti ciklus pobjedom.

Za kraj je novi kapetan dodao:

- Uvijek je posebno okupiti se u reprezentaciji, imali smo fenomenalnu atmosferu na Europskom prvenstvu, a s obzirom da je ovdje ista momčad vjerujem da ćemo tako i nastaviti. To je preduvjet za prave igre i prave rezultate. Samo trebamo opet pokazati ono što je bilo dobro u Francuskoj

Komentara 5

ST
staromlad
14:45 29.08.2016.

LUKA, pravi i istinski navijači reprezentacije su sa vama, ako ništa drugo u srcu vas nosimo. NAPRIJED HRVATSKA

KE
kentie
15:42 29.08.2016.

suvišno je trošiti riječi, Luka je pravi i najbolji izbor najponosnije reprezentativne vrste u Hrvatskoj; neka se drugi sportaši u kolektivnim sportovima ne uvrijede, ali prva mi je misao mlitava igra naših vaterpolista u finalu na OI-ju, jer dečki u nogometu u repki igraju iz gušta i rešpekta i to se vidi. Stoga bravo za Luku, bravo za Savez, bravo za Predsjednika Saveza i bravo za Izbornika.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:21 29.08.2016.

ako želimo 100 - postotnog Lovrena čuvati Anitu ili joj staviti flaster

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije