Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret Stare dame

Novi Juventusov grb šokirao navijače i zapalio društvene mreže

Juventusov navijač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
18.01.2017.
u 10:14

Na prepoznatljivom grbu Stare dame s tri zvijezde koje svjedoče o 30 naslova prvaka novi je logo

Najtrofejniji talijanski klub Juventus promijenio je grb. Navijači su šokirani tim potezom, kao i mnogi nogometni zaljubljenici.

Na prepoznatljivom grbu Stare dame s tri zvijezde koje svjedoče o 30 naslova prvaka novi je logo. 

 

Juventusov predsjednik Andrea Agnelli na svečanosti je objasnio kako je sve oko njega crno-bijelo te kako će se novi logo na dresovima početi tiskati od sljedeće sezone.

– Juventus je način života. Novi logo definira osjećaj pripadnosti i stil koji omogućuje da prikažemo taj način života. Ovdje smo došli predstaviti ono što će biti Juventusova budućnost. Želimo li napredovati, moramo nastaviti pobjeđivati i razvijati naš jezik da bismo dostigli nove ciljeve – rekao je Juventusov predsjednik.

Juventusu je s novim grbom jedini cilj povećanje zarade na svemu što se može povezati s klubom.

Nije dugo trebalo da na društvenim mrežama krenu komentari vezani za Juventusov novi grb: "Juventus je mašina koja rekordno brzo može od 100 km/h do 0 km/h. Novi grb Juvea izgleda kao kondom."

Ljudima je proradila mašta...

 

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
21:46 18.01.2017.

Ne razmem kak su s bika došli na ovo no nit meni se ne sviđa !!!

SD
sdpesticid
22:18 18.01.2017.

kada ne znaš kako nešto promjeniti na terenu, promjeniš grb, ništa lakše. eeee.. btw., grb je totalni promašaj spram starog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije