Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dinamo je dobar, ali i mi smo'

Novi igrač Hajduka: Znao sam da me prate, a dobro poznajem Dinamovog trenera Peteva

Terziev
Hajduk.hr
16.02.2017.
u 20:38

Čim trener procijeni da mogu, ja sam spreman priključiti se momčadi, kazao je Terzijev.

Georgi Terziev još nije odradio ni kompletan trening s Hajdukom, a već je dobio 'domaće ime' – Postirani su ga 'podomaćili' i prozvali Jure Terzić. Jutros je odradio tek dio treninga s ostatkom momčadi u Postirama, a dok su ostali igrači radili situacijske vježbe, on je nizao krugove oko terena Podježice i promatrao što se radi. Očito ga Carrillo neće koristiti u nedjelju protiv Splita.

"Moje je da treniram, a kad i koliko će me trener koristiti, to je na njemu. Prošao sam kompletne pripreme, preskočio sam samo dva treninga zbog puta u Split. Čim trener procijeni da mogu, ja sam spreman priključiti se momčadi", kazao je Terzijev u svom prvom intervjuu hrvatskim medijima i otkrio kako je znao da ga Hajduk prati. 

"Znao sam da su me gledali u utakmici protiv BATE Borisova, no nisam razgovarao s ljudima iz Hajduka, to je odradio moj menadžer, tako da ne znam za detalje. Meni je bilo važno da igram, zato sam tražio od kluba da me puste i izašli su mi ususret. Imam iskustvo igranja Lige prvaka, Europske lige, bio sam standardan i u reprezentaciji, imam dosta iskustva i sada želim pomoći Hajduku da izbori Europsku ligu, a sebi da se vratim u krug reprezentativaca."

Terziev ima dobro poznaje i hrvatski nogomet.

"Poznajem dobro trenera Dinama Peteva, koji mi je bio izbornik u reprezentaciji, on je jako kvalitetan trener, znam dobro i njegovu momčad, jer sam igrao protiv njih, Bezjaka s kojim sam igrao u Ludogorecu... Hrvatski nogomet je jako dobar, kako na klupskoj razini, tako i reprezentacija, imate jako puno poznatih igrača."

Zna Terziev i za odnose u hrvatskom nogometu, tko su najveći rivali...

"Gledao sam utakmice Dinama na pripremama u Turskoj, ima Petev kvalitetnu momčad na raspolaganju, a koliko sam vidio - nismo ni mi loši... Pogotovo kod kuće, pred našim navijačima. Gledao sam par domaćih utakmica Hajduka, atmosfera je bila doista fantastična i veselim se vidjeti kako to izgleda uživo."

Cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:34 16.02.2017.

Strašno pojačanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije