Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba prodaja

Norvežani za lošu prodaju ulaznica krive – sukob Bad Blue Boysa!

BBB
Foto: Screenshot
1/2
04.08.2015.
u 13:22

– Znamo da u Dinamu postoje dvije frakcije navijača i zato ne prodajemo ulaznice preko interneta. Želimo smanjiti rizik od mogućih sukoba

Dinamo večeras gostuje u Norveškoj gdje igra protiv Moldea. Prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka završila je sa 1:1, a i jednima i drugima ovo je utakmica sezone koja donosi i znatniju financijsku korist.

– Nama je ovo utakmica godine i treba nam snažna podrška s tribina – pozvao je u pomoć navijače trener Moldea Tor Ole Skullerud, ali čini se da stadion neće biti pun.

Naime, zasad je prodano samo pet tisuća ulaznica za stadion koji prima 12 tisuća gledatelja. Laurs Outzen iz Moldea, čovjek zadužen za stadion i prodaju karata, kaže da je to malo, a norveški mediji za to krive – Bad Blue Boyse.

Naime, oni znaju za rat frakcija BBB-a i zbog bojazni da se njima ne dogodi sličan scenarij iz Luksemburga, odlučili su da neće prodavati ulaznice preko interneta, zbog čega je, kažu, interes manji.

– Znamo da u Dinamu postoje dvije  frakcije navijača i zato ne prodajemo ulaznice preko interneta. Želimo smanjiti rizik od mogućih sukoba – zaključio je Outzen.

>>Pojavile se nove snimke žestokog okršaja BBB-a i mamićevaca

>>Trener Moldea: Nama je ovo utakmica godine, moramo se dobro braniti

Komentara 8

IS
isljednik
13:28 04.08.2015.

pametno, znaju norvežani s kime imaju posla pa se štite od jovinih boysa

CA
canajrasim-
16:30 04.08.2015.

pavo04.08.2015 u 13:28h Vratiti sveto ime Croatia!>>>>>>>>>> Ni u kom slucaju! Treba uvesti nagradni natjecaj za novo HRVATSKO ime Dinama,koje bi se lako skandiralo i koje bi svi voljeli. tada nitko ne bi mogao reci da je to ime komunistickoo ,strano ili Tudjmanovo.

Avatar Castro
Castro
15:20 04.08.2015.

nece boysi u norvesku, otisle sve pare na proslavu oluje , sponzor trenutno nije pri lovi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije