Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra atmosfera

Norvežani 'okupirali' središte Zagreba, uživali na suncu i zapjevali uz pivo

Norveški navijači u Zagrebu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/18
28.03.2015.
u 16:06

Od ranog jutra 'okupirali' su središte Zagreba i uživali na suncu. Zauzeli su Cvjetni trg na kojem su ispunili kafiće, čekajući početak susreta.

Navijači su se zaželjeli hrvatske nogometne reprezentacije koja nije bila u akciji još od studenog prošle godine i utakmice protiv Italije na San Siru. Vidi se to i po ozračju uoči današnje utakmice protiv Norveške, interes za Kovačeve izabranike je velik.

Prema najavama sve ulaznice trebale bi biti rasprodane, iako stadion neće biti pun zbog toga što zbog kazne jedan dio stadiona mora biti zatvoren. Do jutros je prodano oko 20 tisuća ulaznica i atmosfera bi trebala biti jako dobra, što je odlična stvar jer našim igračima treba pomoć kako bi nastavili s odličnim rezultatima u borbi za Europsko prvenstvo. Nadamo se samo da male grupice neće sve pokvariti divljanjem poput onoga u Italiji.

A u Zagreb su nam stigli i gosti iz Norveške, očekuje ih se 500-tinjak na Maksimiru. Od ranog jutra 'okupirali' su središte Zagreba i uživali na suncu. Zauzeli su Cvjetni trg na kojem su ispunili kafiće, čekajući početak susreta. 

>>Niko, čuvaj se mine! Svaki je izbornik zapeo na autsajderu

>>Kada igra Hrvatska, to mora biti svetinja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije