Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazali veličinu

Zvijezde ohrabruju Pjacu: Dani Alves mu posvetio fotomontažu, a oglasio se i trener Allegri

Alves - Pjaca
Foto: Instagram
1/6
29.03.2017.
u 18:21

- Uz tebe smo! Vratit ćeš se još veći i pokazati svima svoj talent - napisao je Marchisio na Twitteru.

Poruke podrške Marku Pjaci, koji se teško ozlijedio tijekom prijateljske utakmice Hrvatske i Estonije, stižu sa svih strana. Za mladog veznjaka ova sezona je završena i slijedi mu dug oporavak.

Bit će to teško razdoblje za Juventusovu nadu, a ne bi li mu barem malo olakšao prvotni šok, veliku potporu izrazio mu je njegov iskusni suigrač Dani Alves. Brazilac s grandioznom karijerom, tijekom koje je osvojio čak devet europskih trofeja (uspješniji je samo Paolo Maldini sa deset), pokazao je veličinu poručivši sljedeće: 

- Vrati nam se brzo veliki brate, ti si jak. Ne zaboravi, moć je u tvojoj glavi. Zajedno smo, brate - napisao je na svom Instagram profilu te objavio impoznatntnu fotomontažu njega i Pjace.

 

Još jedan Juventusov pouzdanik, talijanski reprezentativac Claudio Marchisio, također je izrazio potporu mlađem suigraču. I on je svojevremeno izbivao šest mjeseci zbog ozljede prednjih križnih ligamenata koljena.

- Uz tebe smo! Vratit ćeš se još veći i pokazati svima svoj talent - napisao je Marchisio na Twitteru.

 

Na Twitteru se oglasio i Pjacin trener u Juventusu - Massimiliano Allegri.

- Ovaj nesretni događaj neće zaustaviti tvoju karijeru. Sretno! - poručio je Allegri, a posljednju riječ napisao je na hrvatskom. 

 

Potpora nije izostala niti od igrača iz reprezentacije.

- Mali, drži se. Siguran sam da ćeš se vratiti još bolji i jači. Forza Pjaca - napisao je Ivan Perišić.

 

>>Marko Pjaca od Fife će dobiti milijun eura, evo zbog čega!

>>Čačić poslao poruku Pjaci i otkrio kako su igrači reagirali u svlačionici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije