Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spriječili uhićenje

Nogometaši Zvezde spasili navijača od policije

Crvena Zvezda
Foto: Screenshot
1/2
01.10.2014.
u 11:45

Jedan od navijača pokušao se probiti na teren, ali policija ga je spriječila i odlučili su ga uhititi. No, tada su na scenu stupili igrači Crvene zvezde, predvođeni kapetanom Nikolom Mijailovićem

Nogometaši Crvene Zvezde pobijedili su Borac 1:0 u sedmom kolu prvenstva Srbije, a nakon utakmice dogodila se manja gužva. Naime, igrači su došli ispred tribine slaviti s Delijama, a između njih stajao je kordon policije.

Jedan od navijača pokušao se probiti na teren, ali policija ga je spriječila i odlučili su ga uhititi. No, tada su na scenu stupili igrači Crvene zvezde, predvođeni kapetanom Nikolom Mijailovićem, i spasili navijača od policije. Negodovanje navijača ubrzo se pretvorilo u pjesmu.

Komentara 3

DU
Deleted user
15:18 01.10.2014.

... i od njega napravise novog Arkana ...

Avatar kapital3 org
kapital3 org
13:49 01.10.2014.

glupsoni

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:31 01.10.2014.

pa kaj onda? kakve to ima veze s nama? Koga to zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije