Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to moguće?

Nogometaš se probudio iz kome, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

Rory Curtis
Foto: Twitter
23.12.2014.
u 20:33

– Ne znam kako je moj mozak to uspio, moji roditelji su bili zaprepašteni. Zanimljivo je da sam tijekom boravka u bolnici sve vrijeme razmišljao o tome kako jedva čekam da se vratim snimanju filmova

Engleski mediji donijeli su zanimljivu i pomalo nevjerojatnu priču o Roryju Curtisu, bivšem nogometašu engleskog niželigaša. Priča se dogodila 2012. godine nakon što je Curtis doživio prometnu nesreću i završio u bolnici u komi.

Šest dana nije se budio, a onda se sedmog dana probudio i dogodilo se nešto nevjerojatno. Sestrama se obratio na tečnom francuskom jeziku, iako ga prije nesreće nije dobro znao, a nije ga govorio od osnovne škole. No, nije to sve, Curtis je bio uvjeren da je on hollywoodska zvijezda Matthew McConaughey.

– Ne sjećam se mnogo detalja, samo se sjećam da sam bio uvjeren da sam ja  Matthew McConaughey. Kada sam došao u kupaonicu i pogledao se u ogledalo, ostao sam šokiran jer nisam izgledao kao on. Izgledao sam kao netko koga ne poznajem. Prije nesreće znao sam osnove francuskog jezika, a sada ga govorim savršeno, čak imam i pravilan naglasak – prepričao je Curtis i nastavio:

– Ne znam kako je moj mozak to uspio, moji roditelji su bili zaprepašteni. Zanimljivo je da sam tijekom boravka u bolnici sve vrijeme razmišljao o tome kako jedva čekam da se vratim snimanju filmova.

Liječnici kažu da je Curtis pretrpio ozbiljne ozljede glave, krv se počela izlijevati u mozak, ali se uspio izvući. Četiri mjeseca proveo je u bolnici, a nakon toga krenuo s rehabilitacijom. Čudesno se oporavio, a danas radio kao brijač u salonu svoje rođakinje.

>>Nevjerojatno: MMA borcu od udarca ispalo oko

Komentara 17

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:30 23.12.2014.

Tako isto i onaj iz hns-a, slavognojski zastupljenik u saboru, samozvani muftija, emir goran beus tahirović richembergh, preko noći, doduše sam od sebe bez ikakve nelagode pretvori se u hrvata, ćudo nevidjeno...skreno uz televizor gledajući pozno....

Avatar JustinCase69
JustinCase69
23:30 23.12.2014.

pa kod nas ima takvih transformatora koliko hočeš..a nisu bili u komi..

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
06:52 24.12.2014.

Nista cudno. Pogledajte Ivu Josipovica cjeli zivot se osjeco jugoslavenom, par dana, prije predsjednicke kampalje paou u komu, te se probudijo kao hrvat, I vjernik. Te odma poso slavit bozic, sa velikim domnjakom kojem su prisustovali svi poznati nevjernici: ateisti , agnostici, Cet an miracle!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije