Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donosi goal

Njegove riječi imaju težinu: Ovo su Bobanove najkontroverznije izjave

Zvonimir Boban
Goan Jakuš/PIXSELL
23.11.2014.
u 15:00

Ovaj je tjedan u Engleskoj odjeknula njegova izjava da Marouane Fellaini ne može igrati ozbiljan nogomet.

Zvonimir Boban u cijelom je nogometnom svijetu stekao ugled stručnjaka čije riječi imaju težinu. A Goal je izvadio neke koje su podigle najviše prašine. Ovaj je tjedan u Engleskoj odjeknula izjava da Marouane Fellaini ne može igrati ozbiljan nogomet.

- Ozbiljno, on ne može igrati nogomet! - izjavio je Boban, a ostale njegove intrigantne izjave pročitajte na portalu Goal.com.

>>Boban kritizirao igrača od 30 mil. eura: Fellaini zaista ne zna igrati

>>'Imali ste vrhunske talente, a onda ste izdali umjetnost stvaranja igrača'

Komentara 21

Avatar balen
balen
16:28 23.11.2014.

Krle - Pljuvati Bobana može samo fanatični obožavatelj (plaćenik možda) Zdravka Mamića koji ima vječni strah od legendarnog kapetana. Zvone je upravo sve ono suprotno od Zdravka Mamića; kulturan, obrazovan, nogometni znalac...

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:31 23.11.2014.

Car! Svaka mu je na mjestu. Njega bi trebalo staviti za predsjednika saveza a one kriminalce koji sad drže savez izbaciti van naglavačke.

BA
bassland
19:26 23.11.2014.

Ako netko misli da će se Boban vratiti u ovo gnojivo od hrvatskog nogometa dok su ovi mutanti na čelu istoga, onda je u debelom snu. On se kao trener ili selektor sigurno neće vratiti jer nikad nije ni pokazivao ambicije za tako nešto, no kao predsjenika saveza bih ga svakako volio vidjet. No to neće biti ovaj ni ovakav savez, stoga još nije vrijeme. A to što ga sky Italia plaća kao komentarora, to sigurno nije zato jer nemaju koga drugoga zvati, uz njega su u studiju isključivo nekadašnje istinske zvijezde talijanskog nogometa, stoga: pametnome dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije