Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OTMICA'

Nizozemci nude Robertu Muriću državljanstvo, čeka se odgovor

Robert Murić
Zoran Grizelj
20.09.2014.
u 12:06

Nije igrao za vršnjake protiv BiH, a Zoran Vulić nije ga pozvao ni za utakmicu protiv Estonije.

Dinamov "odbjegli sin" Robert Murić briljira u Ajaxu. U visokoj pobjedi (6-1) protiv PSG-a u Ligi prvaka do 21 godine mladi veznjak bio je jedan od najboljih. Bio je toliko dobar da su mu Nizozemci odmah ponudili državljanstvo, piše 24 sata.

Murić bi tako, nakon što je pobjegao iz Dinama, mogao pobjeći i iz reprezentacije. Nije igrao za vršnjake protiv BiH, a Zoran Vulić nije ga pozvao ni za utakmicu protiv Estonije.

>> Murić debitirao za Ajax i odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv PSG-a

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar cluesblues
cluesblues
12:51 20.09.2014.

cuj ovo.."briljira"…hehe...taj ce se brzo vratit na zagorske pasnjake i nece mu pomoc ni ovi placeni pakasinovi clanci...

ZO
zoom
13:37 20.09.2014.

super , samo neka ode i nikad se ne vrati ovamo! nama u HR nisu potrebni takvi beskičmenjaci koji ne drže do svoje riječi i koji nemaju morala niti osjećaja duga časti prema klubu koji ih je stvorio! zbogom muriću zauvijek!

Avatar mlijeko
mlijeko
12:51 20.09.2014.

Očito Murićev PR ima "dobre" veze u Večernjem kada znamo o njemu sve. Sada čekamo da isti iz Ajaxa potpiše u proljeće za Real jer Real ne može a da ne uzme takav talenat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije