Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Craig Shakespeare:

Nitko nije slutio da bi se ovo moglo dogoditi, pa niti Ranieri

Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.02.2017.
u 21:25

- Bilo je frustracija zbog loših rezultata, ali Ranieri nije izgubio kontrolu nad svlačionicom. Nemam nikakvih saznanja o tome da su navodno neki igrači razgovarali sa vlasnicima.

Privremeni trener Leicestera 53-godišnji Craig Shakespeare izjavio je u petak da nitko nije slutio da bi Claudio Ranieri mogao dobiti otkaz, pa čak niti sam Ranieri, objavili su britanski mediji.

- Nitko nije slutio da bi se ovo moglo dogoditi, pa niti Ranieri - izjavio je Shakespeare, koji ulogu pomoćnog trenera u Leicesteru obavlja od 2011. godine. Na to je mjesto došao zajedno sa bivšim trenerom Nigelom Pearsonom, a na njegove usluge oslonio se i Ranieri, koji je stigao u klub u ljeto 2015.

- Nakon povratka iz Seville, otišao sam kući. Nakon nekog vremena nazvao me je sportski direktor Jon Rudkin i rekao mi je što se događa, te me je zamolio da vodim momčad u sljedećoj utakmici. Bio sam šokiran. Deset minuta kasnije klub je objavio da je raskinuo suradnju s Ranierijem - kazao je Shakespeare, koji sada mora pripremiti igrače za prvenstveni susret protiv Liverpoola u ponedjeljak na King Power stadionu.

On je odbacio medijska nagađanja da su pojedini igrači od tajlandskih vlasnika kluba tražili odlazak Ranierija.

- Bilo je frustracija zbog loših rezultata, ali Ranieri nije izgubio kontrolu nad svlačionicom. Nemam nikakvih saznanja o tome da su navodno neki igrači razgovarali sa vlasnicima. Za to čujem prvi puta. Na treninzima nikad nije bilo nikakvih problema, igrači se ponašaju profesionalno i siguran sam da su razočarani zbog toga što je trener ostao bez posla - rekao je Shakespeare, te dodao:

- Uvijek sam imao dobar odnos s Ranierijem, od početka do kraja. Niti sam ja imao problema s njim, niti on sa mnom. Razgovarao sam s njime nakon što je vijest objavljena i on mi je zahvalio na podršci. Bio je iznanađen, možda malo šokiran, ali ne i uzbuđen. Zvučao je smireno i razborito, svjestan da se takve stvari događaju u nogometu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije