Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Kalinić:

'Zabio sam u finalu Europske lige, ali brzo ću zaboraviti taj gol'

Nikola Kalinić
Reuters/PIXSELL
28.05.2015.
u 12:40

Nikola Kalinić postao je prvi Hrvat koji je zabio u finalu EL-a, ali nije isuviše slavio.

Nikola Kalinić, bivši napadač Hajduka golom Sevilli postao je prvi Hrvat koji je zabio u finalu Europske lige. Pridružio se Mariju Mandžukiću i Zvonimiru Bobanu, koji su također bili strijelci u finalima eurokupova.

- Lijepo društvo, nema što, ali ne veseli me osobito taj podatak jer nismo osvojili naslov. Dobro se osjećam, šteta što nismo uspjeli, ali što ćemo, idemo dalje. Ne žalimo previše za porazom. Prvi put smo bili u finalu pa atmosfera u svlačionici nakon poraza nije bila previše komorna. Jasno je da nismo sretni što nismo podigli trofej, kad smo se već plasirali u finale, ali imamo osjećaj kao da smo nešto ipak postigli - rekao je Kalinić za Goal.

Otkrio je i što se dogodilo sa suigračem Mateusom, kojeg su iznijeli s travnjaka nakon što se srušio u nesvijest u drugom poluvremenu.

- Sad je dobro hvala Bogu. Odveli su ga u bolnicu nakon utakmice. Slomio je nos u nekom duelu i nastavio igrati, ali ubrzo mu se smračilo pred očima i srušio se. No bit će sve u redu.

Dniprov šef, Igor Kolomoijskij, po porazu je odveo momčad na večeru u Varšavi.

A što je Kolomoijskij tijekom večere poručio igračima Dnipra te što Nikolu Kalinića očekuje u budućnosti pročitajte na portalu Goal.com.

>>Drama u finalu: Kalinićev suigrač srušio se na terenu

>>Kalinićev gol nije bio dovoljan: Sevilla po četvrti put osvojila Europsku ligu!

Komentara 1

MA
Manolo46
14:06 28.05.2015.

Vi već drugi dan zaredom pišete kako je Zvone Boban zabio gol u finalu nekog eurokupa, pa bi bilo dobro da i nama koji se toga ne sjećamo navedete kad se to dogodilo? Znamo da je Mandžukić zabio za Bayern protiv Borussie Dortmund u onom finalu prije dvije godine, ali Zvone Boban koliko ja znam nije nikad. On je zabio protiv PSG-a u polufinalu lige prvaka one godine kad je Ajax osvojio trofej, to je bilo 1995. to je ona sezona kad je Ajax izbacio Hajduka u četvrfinalu. Ja se ne mogu sjetiti nijednog finala koje je igrao MIlan s Bobanom osim tog i onog kad su razbili Barcelonu 4:0 uz dva gola Massara te po jedan gol Savičevića i Desailya. Dakle, kad je to Zvone Boban zabio gol u finalu nekog europskog kupa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije