Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOLOVE

Nikola Kalinić zabio dvaput, Dnipro zasjeo na vrh ispred Srnina Šahtara

Nikola Kalinić
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/2
22.09.2014.
u 22:46

Sammir je zamijenjen u 57. minuti 3. kola španjolskog prvenstva u kojem je Getafe kod kuće izgubio od Valencije (0:3).

Nikola Kalinić dvaput je zatresao mrežu Olimpika iz Donjecka u visokoj 5:0 domaćoj pobjedi Dnipra u sedmom kolu ukrajinskog prvenstva.

Kalinić je ušao u igru u 67. minuti kod vodstva njegove momčadi 2:0, a zabio je u 76. i 89. minuti. Ivan Strinić igrao je cijeli susret. Ovom pobjedom Dnipro je preuzeo vrh ljestvice  s 19 bodova, jednim više od Šahtara Darija Srne. Domagoj Vida igrao je cijeli susret za Dinamo Kijev koji je s 4:1 svladao Volin.

Sammir je zamijenjen u 57. minuti 3. kola španjolskog prvenstva u kojem je Getafe kod kuće izgubio od Valencije (0:3). Bešiktaš Slavena Bilića s 1:0 je u 3. kolu turskog prvenstva slavio kod Bursaspora. Trabzonspor Vahida Halilhodžića remizirao je s Istanbulom (1:1).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije