Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marbella

Nikola Kalinić s dva pogotka srušio Rijeku u Alexovu debiju

Alex
Foto: nk-rijeka.hr
1/2
31.01.2015.
u 20:13

Nogometaši Rijeke u utorak od 17 sati na Kantrdi igraju posljednju pripremnu utakmicu protiv Triglava iz Kranja.

U posljednjoj utakmici na pripremama u Španjolskoj nogometaši Rijeke izgubili su od ukrajinskog prvoligaša Dnjipra 1:4. 

Utakmica je odigrana na odličnom travnjaku u Marbella sport centru no po vrlo vjetrovitom vremenu. Sudionici šestaestine finala Europske lige bili su bolja momačad, ali je i Rijeka imala svoje dobre prilike. Svoj debi za Rijeku imao je i Španjolac Alex Fernandez koji je odigrao cijelu utakmicu, stoji na stranicama kluba

Prvo poluvrijeme završilo je 0:1, gdje je za Dnjipro, nakon kornera i gužve ispred gola Vargića, glavom u 14. minuti pogodio Cheberiachko.

Za Rijeku su blizu gola bili Balaj, nakon ubacivanja Alexa u 21. te ponovno Alex kada je u 35. minuti pucao pokraj gola sa 20 metara. Najljepša akcija Rijeke dogodila se u potkraj poluvremena kada je Mišić proigrao Tomečaka čiji udarac s 10-ak metara odlazi kraj gola. 

U drugom dijelu još bolja Rijeka do izjednačenja je došla u 66. minuti nakon lijepe akcije Alexa i Mišića. Na kraju je loptu glavom, na ubačaj Mišića, spretno u mrežu ubacio Mitrović

No, dekoncentracija u posljednjih 20-ak minuta stajalo je Rijeku poraza. Prvo je pogodio Matheus u 71. minuti iz blizine nakon kontre, a još je dva gola dodao u smiraj utakmice hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Prvo je lijepo pogodio u 77. minuti nogom s ruba 16-erca, a nakon toga i dvije minute prije kraja glavom s dva, tri metra.

 

Nogometaši Rijeke večeras se vraćaju na Kvarner, a u utorak od 17 sati na Kantrdi igraju posljednju pripremnu utakmicu protiv Triglava iz Kranja.

>>Rijeka dobiva veliko pojačanja iz Napolija!?

Komentara 2

Avatar zagorac2
zagorac2
03:02 01.02.2015.

trebaju si uzeti za predsjednika Brbljica on bi ih bar odvel doma bez da igraju I da se sramote kosto je odvel doma Ajduka I onda bi optuzil Mamica I jovanovic I Josipovic bi im dao podrsku

Avatar zagorac2
zagorac2
02:59 01.02.2015.

ha ha Rijeka toliko dobra a dobila je 4 komada ha ha - Rijeka jad I bjkeda kad god se pojavi neki malo bolji tim oni progutaju 4 komada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije