Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL ANKETA:

Nikola Kalinić ne može biti ni peti napadač u reprezentaciji!

Nikola Kalinić
Foto: AFP
Autori: Vecernji.hr, Goal
20.10.2014.
u 19:30

U dosadašnjih devet kola Kalinić je postigao šest golova i trenutno je vodeći strijelac lige!

Na svojim je stranicama Goal proveo anketu o tome treba li Nikola Kalinić igrati u reprezentaciji, a čak 43,4 posto smatra da Kalinić ne može biti ni peti napadač pored Mandžukića, Olića, Kramarića,...

Njih 25,7 posto smatra da je imao već dosad dovoljno prilika, 20,4 posto vjeruje da je zbog dobre forme i oproštaja Jelavića sada trenutak da ga se ponovno pozove. Samo je 10.6 posto onih koji smatraju da je Kalinić sve vrijeme među pet najboljih hrvatskih napadača. Na stranu brojke ankete, no bivši igrač Hajduka ove sezone igra u odličnoj formi.

Njegov Dnjipro nalazi se nakon devet odigranih kola na prvom mjestu s 25 bodova, dva više od kijevskog Dinama, a četiri ispred Šahtara.

U dosadašnjih devet kola Kalinić je postigao šest golova i trenutno je vodeći strijelac lige!

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Kalinić prvi strijelac ukrajinskog prvenstva

Komentara 7

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
22:06 20.10.2014.

Samo neka nastavi. Nijedan napadač u formi nije bio zapostavljen. Ako nastavi zabijati, pa zabije i u reprezentaciji, mjesto mu je zagarantirano.

SV
sviks
01:01 21.10.2014.

Taj mi nebi igrao niti da je jedini napadač. Lopata isto ko i Jelavić.

AY
ayala
22:30 20.10.2014.

oni igraci koji su spremni i igra u svojim klubovima imaju prednost u reprezentaciji,tako je bar niko kovac izjavio. samo me cudi zasto halilovic igra u repki kad neigra u svom klubu pa cak ni u dinamu nije igrao stalno. hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije