Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI POTEZ

Pogledajte sjajnu Kalinićevu asistenciju u stilu Ronaldinha

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.10.2015.
u 21:22

Nikola Kalinić opet je odigrao vrlo dobru utakmicu za Fiorentinu, u domaćoj 3:0 pobjedi protiv Atalante nije bio strijelac, ali je dobru igru začinio asistencijom u 90. minuti.

Čini se da je izbornik Ante Čačić riješio problem prvoga napadača za utakmicu s Bugarskom! Nikola Kalinić opet je odigrao vrlo dobru utakmicu za Fiorentinu, u domaćoj 3:0 pobjedi protiv Atalante nije bio strijelac, ali je dobru igru začinio asistencijom u 90. minuti.

Kalinić je jučer u stilu Ronaldinha asistirao za Verdua koji je postavio konačni rezultat. Pogledajte taj majstorski potez...

>> Katastrofa Milana protiv Napolija, Kalinić asistent, Ibrahimović postao najbolji strijelac u povijesti PSG-a

Komentara 5

MA
Majur
08:56 06.10.2015.

Nisam ga nikad favorizirao,ali dečko je u formi i treba početi u prvoj ekipi.....

Avatar Pablo 69
Pablo 69
07:41 06.10.2015.

Odlicna akcija! Kad je samopuzdanje tu onda sve ide..

PO
PowerPoint
22:29 06.10.2015.

Kalinić ima više sreće nego pameti. Uopće nije htio tako asistirati, već je htio dodati na prvu igraču odmah iza njega, ali je slučajno loptu udario prejako i ova preletila obranu i ispala fenomenalna asistencija.....haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije