Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDAN BODA

Niko Kranjčar zabio gol kakav ne bi obranila ni dva vratara!

Niko Kranjčar
Foto: Facebook
20.09.2014.
u 15:46

Pogodak u 88. minuti donio je QPR-u remi (2:2) protiv Stoke Cityja i uz to udaljavanje od zone ispadanja.

Niko Kranjčar je bio dječački sretan kad je trener Queens Park Rangersa uspio nagovoriti čelnike kijevskog Dinama da dopuste našem reprezentativcu još jednu godinu na posudbi u Londonu i to im se odmah vratilo - Niko je u drugom nastupu ove sezone zabio sjajan gol u remiju sa Stoke Cityjem!

Iako su gosti pritiskali, vodili u dva navrata, ništa nije bilo gotovo. Kranjčar je u 88. minuti postavio loptu na nekih 25 metara i izveo slobodni udarac u stilu najvećih nogometnih majstora.

Ni dva vratara to ne bi obranila! I nije ovaj remi toliko bitan kratkoročno, on je trebao QPR-u da se makne iz ponora loših rezultata, odnosno tri poraza. Sad su na četiri boda u pet utakmica i udaljili su se od zone ispadanja jer se nalaze na 15. poziciji. Naravno, imaju utakmicu više od svih momčadi ispod njih, ali teško je za očekivati da će baš svi oni ostvariti pozitivne rezultate ovog vikenda.

Inače, osim Nike, koji je igrao svih 90 minuta, golove su zabili Mame Biram Diouf u 11. minuti, potom je Caulker zabio u 42., da bi Crouch u 51. donio vodstvo za Stoke, koji se nakon ovih 2:2 nalazi na 12. mjestu s pet bodova u isto toliko susreta.

>> Niko je našao spas kod Redknappa

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
16:04 20.09.2014.

Niko je jedan od nezasluženo zapostavljenih igrača. Inteligentniji je od većine na terenu, tehnički potkovan...čudi me da se nije više profilirao sve ove godine.

ST
strsljen2013
18:21 20.09.2014.

Niko je fantastično fenomenalan igrač. Jedini problem mu je kondicija ali kad nam pogledam reprezentaciju onda mu i ne fali.

EU
Eugine
17:47 20.09.2014.

Drag mi je Kranjčar i tehnički je dobar, ali je spor. Ima isti problem kao i Sammir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije