Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆU SE PREDATI'

Niko Kranjčar prolazi kroz teško razdoblje: Ovo je noćna mora!

Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
22.03.2017.
u 18:40

- Najlakše bi bilo odustati, ali ne želim se predati. Uvijek postoji glas u glavi kojim vam govori da izdržite, ali nije lako - kazao je Kranjčar.

Pet mjeseci nakon teške ozljede koljena bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar (32) još uvijek je izvan stroja, a prema posljednjim prognozama na travnjak se neće vratiti prije svibnja.

- Ova ozljeda je noćna mora. Bez ikakve sumnje ovo je najteža ozljeda koju sam imao u karijeri. Do sada sam najduže pauzirao oko dva mjeseca, a sada bi pauza mogla potrajati između šest i devet mjeseci - kazao je veznjak Rangersa za klupsku televiziju.

Kranjčar se ozlijedio u listopadu prošle godine na treningu škotskog velikana. Bivšeg kapetana Dinama, ali i bivšeg nogometaša Hajduka iznijeli su s travnjaka na nosilima, a pretrpio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta.

- Oporavak je dugačak i usamljeni put. Tijekom oporavka imam uspone i padove. Najlakše bi bilo odustati, ali ne želim se predati. Uvijek postoji glas u glavi kojim vam govori da izdržite, ali nije lako - kazao je Kranjčar.

Priznao je kako mu odluku da izdrži olakšava podršku koju mu pruža djevojka, obitelj i prijatelji.

- Postoje dani kada je teško gledati utakmice, poželiš zaigrati. Ova ozljeda je frustrirajuća, ali imam dovoljno motivacije da izdržim. Moram biti strpljiv. Trenutačno prolazim rehabilitaciju i radim neke vježbe. Bitno je posve se oporaviti prije nego što počnem raditi najteže vježbe - kazao je bivši veznjak Tottenhama, Portsmoutha, Queens Park Rangersa, kijevskog Dynama i New York Cosmosa.

Kranjčar je Rangers stigao u lipnju prošle godine potpisavši ugovor na dvije sezone. Niko je otkrio kako je njegov cilj biti maksimalno spreman do početka iduće sezone.

- Uskoro dolazi svibanj, nadam se kako ću se uskoro pridružiti dečkima i onda odraditi kvalitetnu sezonu - kazao je Kranjčar koji je u dresu hrvatske reprezentacije sakupio 81 nastup i postigao 16 pogodaka.

>> Niko Kranjčar otkrio hoće li se vratiti u Dinamo

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
20:07 22.03.2017.

Kaj da ti velim dragi Niko ? Žao mi te je i želim ti zahvaliti za neke divne poteze kojih je moglo biti i više da si igrao u repki i želim ti uspjeh u životu !

DH
dalibor.hren
09:20 23.03.2017.

Niko, izdrži! Inter (Zaprešić) ili Lokomotiva su rezervne opcije!

BA
barbaizamerike
18:59 22.03.2017.

Cico legendo zar jos igras?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije