Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ LIGE

Niko Kranjčar napušta QPR i vraća se u Dinamo Kijev

Kranjčar
Press Association/PIXSELL
27.05.2015.
u 22:33

Niko je u Rangersima bio na posudbi, a sada se vraća u kijevski Dinamo s kojim ima ugovor do 2016. godine.

Nakon što je Queens Park Rangers ispao iz Premierlige, u svlačionici je krenulo čišćenje momčadi. To se odnosi i na Niku Kranjčara koji će napustiti klub.

Niko je u Rangersima bio na posudbi, a sada se vraća u kijevski Dinamo s kojim ima ugovor do 2016. godine. Klub će napustiti još tri posuđena igrača - Mauricio Isla, Eduardo Vargas i Mauro Zarate.

QPR će se riješiti igrača s visokim primanjima koji su imali ugovor do kraja sezone. A to su Brian Murphy, Richard Dunne, Rio Ferdinand, Shaun Wright-Phillips, Joey Barton i Bobby Zamora.

Galliani: Sumnjam da će Mandžukić doći

Sve su glasnije priče da će Mario Mandžukić napustiti Atletico. Pojavila se informacija da bi mogao potpisati za Milan što je komentirao izvršni predsjednik Adriano Galliani.

- Ne želim komentirati igrače drugih momčadi sve dok ne potpišu za Milan. No, sumnjam da će Mandžukić doći - rekao je Galliani za AS.

>> Mario Mandžukić na meti Milana: 'Novca nam ne nedostaje!'

Komentara 4

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:45 28.05.2015.

Ma nek on dođe u jedan drugi Dinamo, tu je potrebniji, tam će ionako samo sjediti na klupi. Šteta za njega, a fakat je dobar igrač!

IB
ibiza
18:22 28.05.2015.

da valja nebi ga pustali samo radi tate je uspijel da se drugacije prezival nebi nikada uspijel u nogometu

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
01:31 28.05.2015.

Njegovo nogometno vrijeme je isteklo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije