Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Niko Kovač u finalu njemačkoga kupa, Villarreal šokirao Atletico

Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.04.2017.
u 23:39

Chelsea je u 33 utakmice osvojio 78 bodova, sedam više od drugoplasiranog Tottenhama koji ima utakmicu manje. Treći je Liverpool sa 66 bodova iz 34 dvoboja. Southampton je sa 40 bodova na devetom mjestu

Niko Kovač blizu je prvog trofeja u trenerskoj karijeri! Odveo je Eintracht u finale njemačkoga kupa!

U dramatičnoj utakmici Eintracht je pobijedio Borussiju (M) nakon jedanaesteraca sa 8:7 (1:1). I to tri dana nakon po je pobjedom 3:1 nad Augsburgom prekinuo niz od deset susreta bez pobjede.

Taleb Tawatha u 15. je minuti doveo Eintracht u vodstvo, a u 45. izjednačio je Hofmann.

Ante Rebić u 75. je minuti zamijenjen, umjesto njega ušao je Haris Seferović. Imao je bivši hrvatski reprezentativac dva udarca iz daljine...

Drugi polufinale u srijedu od 20.45 igraju Bayern i dortmundska Borussia.

U 34. kolu engleske lige Chelsea je na svom Stanford Bridgeu s uvjerljivih 4:2 (2:1) svladao Southampton.

Hazard je preciznim udarcem načeo goste već u 5. minuti. U 24. minuti Romeu je izjednačio, a kapetan vodeće momčadi engelskog prvenstva Gary Cahill glavom je pogodio za 2:1 u završnici prvog poluvremena.

U 54. minuti Diego Costa je svojim 50. pogotkom u Premiershipu donio Chelseaju prednost od dva pogotka, a u 89. minuti isti je igrač zabio za 4:1. Ryan Bertrand je u posljednjoj minuti sučeve nadoknade zabio još jedan pogodak za gostujuću momčad.

Rezultati by SofaScore

U 34. kolu španjolske lige na svom Vicente Calderonu nogometaši madridskog Atletica doživjeli su šokantan 0:1 poraz od Villarreala.

Momčad Diega Simeonea tako je opet ugroženo treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka, jer se Sevilla može bodovno izjednačiti s Atleticom, ako pred svojim navijačima svlada Celtu. Pogodak vrijeda tri boda za goste postigao je Soriano u 82. minuti.

Gijon je pred svojim navijačima igrao samo 1:1 (1:0) protiv Espanyola i izgubio dva važna boda u borbi za opstanak, a među onima koji su propustili priliku postati junacima bio je i hrvatski napadač Duje Čop.

Rodriguez je u 39. minuti sjajno iskoristio razmicanje gostujućeg živog zida i poslao loptu u mrežu iz slobodnog udarca između dvojice igrača za vodstvo Sportinga. Espanyol je izjednačio u 55. minuti preko Morena i rezultat se više nije mijenjao.

No, mogao je, da je hrvatski reprezentativac Duje Čop bio prisebniji u 66. minuti, kad mu je lopta prešla preko noge, a bio je neometan na nekoliko metara od gola Espanyola.

Rezultati by SofaScore

Nogometaši Angersa svladali su Guingamp sa 2:0 u polufinalu francuskog kupa te se po drugi put u klupskoj povijesti, a prvi nakon 1957. godine, probili do finala ovog natjecanja, u kojem će se 27. svibnja na Stade de Franceu suprotstaviti boljem iz drugog polufinala između PSG-a i Monaca koje je na rasporedu u srijedu.

Domaća momčad povela je u 38. minuti pogotkom Manganija i tu je prednost spretno održavala sve do završnice, kad je Guingamp morao krenuti na sve ili ništa. Ispalo je ništa, nakon što je hrvatski nogometaš Mateo Pavlović u drugoj minuti sučevog vremena idealno poslužio Ekambija, a ovaj preciznim udarcem potvrdio prolaz Angersa u finale.

Pavloviću i Angersu bi se u finalu, koje je na rasporedu 27. svibnja na Stade de Franceu mogao suprotstaviti hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić sa svojim Monacom, ako u srijedu na pariškom Parku prinčeva svlada domaći PSG (21.05 sati).

>>Madridski Real zbog preprodaje oduzeo 357 godišnjih ulaznica

Komentara 3

Avatar HajdukLika
HajdukLika
00:26 26.04.2017.

Razni naši treneri i igrači u inozemstvu sudjeluju u samom svjetskom nogometnom vrhu. A u Hrvatskoj je nogomet na margini. Zašto? Totalno nesposoban HNS, dubioze unutar sustava uz par mafijaša na čelu koji peru ruke i novac.

KO
Komacero
07:39 26.04.2017.

Pa onaj Rebic nezna loptu puknut meni nekad tolko drag igrac zuji udarac po golu ko u igraca zonskog kluba.Eintreih igra bez udarca po golu sa 25 -30 metara nabacivanja sa krila ocajna i glupiranja u predaji lopte uvjek prekratka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije