Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna pobjeda

Niko Kovač spašava Eintracht: Sve je u našim rukama!

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
30.04.2016.
u 21:41

- Prvo poluvrijeme je najgora izvedba mojih nogometaša otkako sam ja ovdje. Zato je drugo potpuno suprotnost.

Niko Kovač upisao je danas važna tri boda sa svojim Eintrachtom iz Frankfurta. U gostima su pobijedili Darmstadt s 2:1 i trenutačno su na 16. poziciji s koje se ne ispada izravno već ona vodi u doigravanje.

Gubili su danas 1:0, ali u nastavku su uspjeli preokrenuti i doći do drugog slavlja zaredom!

- Prvo poluvrijeme je najgora izvedba mojih nogometaša otkako sam ja ovdje. Zato je drugo potpuno suprotnost. Imali smo i sreće jer su oni promašili jedanaesterac, ali zasluženo smo pobijedili i zadovoljan sam, rekao je bivši hrvatski izbornik.

Hannover je već ispao, ali Werder može prestići Kovača i to već u ponedjeljak kad igra protiv Stuttgarta koji je 15. i ima isti broj bodova kao i Eintracht.

- Moramo gledati samo sebe. Zaista ne znam koji rezultat priželjkujem u ovoj utakmici u ponedjeljak.

Eintracht do kraja sezone ima još dvije utakmice, i to vrlo teške. Prvo će dočekati Borussiju Dortmund, a u zadnjem kolu gostuje u Bremenu gdje će s Werderom odlučivati o ispadanju.

- Idemo utakmicu po utakmicu, sve je u našim rukama, zaključio je Kovač.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

SI
sino69
21:55 30.04.2016.

Niko ce spasiti Frankfurt, ali ko moze spasiti ovog novinara koji uspije napisati toliko gluposti i pokazati toliku dozu neznanja u samo jednom jedinom tekstu. Da je samo pogledao trenutacnu tabelu ne bi se tako proslavio!

RU
RUKOMET333
22:04 30.04.2016.

jao.. prosli put tekstovi hvale,,koji lijep nogomet igraju.. a danas.. ma to je ekipa za drugu ligu.. ali njemacku ne hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije